2014-11-06 09:12:47
Φωτογραφία για «ΠΕΤΑΝΕ» ΓΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Από την καυτή «Kombank Arena» καλείται να περάσει, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν επί ελληνικού εδάφους την προετοιμασία τους, με προπόνηση στο ΣΕΦ, και αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για το Βελιγράδι εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησής τους με τον Ερυθρό Αστέρα, που θα γίνει αύριο (08/11, 20.00) στην κατάμεστη «Kombank Arena». Τα εισιτήρια του ματς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχουν ήδη εξαντληθεί, ενώ στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα βρεθούν και οπαδοί τους, οι οποίοι άλλωστε είναι αδελφοποιημένοι με τους Σέρβους.

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κάνοντας το «τέσσερα στα τέσσερα». Ωστόσο, το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι στους παθιασμένους Σέρβους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους γνωστούς τραυματίες, Ματ Λοτζέσκι, Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου, αντίθετα στη δράση θα επανέρθει ο Τρεμέλ Ντάρντεν, για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ