2014-11-06 10:53:25
Φωτογραφία για Σοβαρή σύγκρουση ασθενοφόρου με ΙΧ στην Εθνική οδό Πύργου - Πατρών
Παρ’ ολίγο τραγωδία αργά χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Σαβαλίων, με τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο. Ο απολογισμός είναι τέσσερις ελαφρά τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στις 19:45 το απόγευμα στο 71,600 χιλιόμετρο της εθνικής οδού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε κατεύθυνση από Αμαλιάδα προς Γαστούνη, προκειμένου να παραλάβει περιστατικό από το Κέντρο Υγείας Γαστούνης, επιχείρησε να προσπεράσει ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρές κοπέλες από τη Χαριά Ωλένης.

Η οδηγός του ΙΧΕ επιχείρησε εκείνη την ώρα να στρίψει αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το ασθενοφόρο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με συνέπεια το ΙΧΕ αυτοκίνητο να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και στη συνέχεια «προσγειώθηκε» σε παρακείμενο τάφρο, ενώ το ασθενοφόρο ακινητοποιήθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου.


Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα, δύο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας και αστυνομικοί του Τμήματος της Τροχαίας Αμαλιάδας. Πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το ΙΧΕ αυτοκίνητο τις δύο κοπέλες που είχαν σοκαριστεί, ενώ εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε και ο γιατρός- πνευμονολόγος και αντιδήμαρχος δήμου Πηνειού κ. Παναγιώτης Κυριαζής, ο οποίος τους προσέφερε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να παραληφθούν από το ασθενοφόρο.

Εκτός από τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο ΙΧΕ αυτοκίνητο, ελαφρά τραυματίστηκαν και ο οδηγός του ασθενοφόρου και μία γυναίκα που ήταν πλήρωμα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ