2014-11-06 11:53:02
Φωτογραφία για «Σκνίπα» 55χρονος Τρικαλινός τα …έσπασε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας
Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε 55χρονος έπειτα από συμπλοκή με Αστυνομικούς Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2.30 σήμερα τα ξημερώματα όταν 55χρονος Τρικαλινός, έπειτα από την διασκέδασή του, πήρε το αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα επί της οδού Τρικάλων, στην Καλαμπάκα, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας όπου κατέγραψε τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στα οχήματα, ενώ ο 55χρονος υποβληθεί σε αλκοτέστ και αποδείχτηκε ότι υπερέβαινε το επιτρεπόμενο όριο.

Οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, εκεί όπου ο 55χρονος στην κατάσταση μέθης που βρισκόταν, αντέδρασε, εξύβρισε τους Αστυνομικούς, ενώ φέρεται να τραυματίστηκε στην προσπάθει των Αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν.

Τραυματισμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής του νοσηλευτικού Ιδρύματος και με το πέρας της ανάρρωσης του αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Τρικάλων.

Είναι το δεύτερο, παρόμοιο περιστατικό το οποίο δημιουργεί προβληματισμό στην Ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ