2014-11-06 11:54:41
Φωτογραφία για ΡΑΚΟΤΣΕΒΙΤΣ : ΖΗΛΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΣΤΟ «Kombank Arena»!
Ο βετεράνος ''μπόμπερ'' Ιγκόρ Ρακότσεβιτς εξηγεί στο Euroleague Greece τους λόγους που θα ήθελε να βρίσκεται στο παρκέ της Kombank Arena, το βράδυ της Παρασκευής, ενώ μίλησε για τον Παναθηναϊκό και την Παρτίζαν.

Αναλυτικά Φήμες λένε πως μαζί με την υπογραφή συμβολαίου με κάθε πρώην ομάδα του, οι προπονητές έπαιρναν κι ένα φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσης ώστε να μην ενεργοποιηθεί η ενσωματωμένη ωρολογιακή ''βόμβα''!

Τον έχουν πει ''τρελό''. Παρανοϊκό! Κακό χαρακτήρα. Τον έχουν πει, όμως, και ''δολοφόνο''. Killer! Τι ήταν τελικά ο Ιγκόρ Ρακότσεβιτς; Ένας παίκτης που ζούσε για το παιχνίδι, ένας εκπληκτικός σουτέρ που εννοούσε αυτά που έλεγε μα, κυρίως, έκανε όλα όσα δεν ήθελαν αντίπαλοί του! Ένας παίκτης που σούταρε καλύτερα όταν είχε το χέρι του αμυντικού κολλημένο πάνω στο πρόσωπό του παρά στα ελεύθερα. Ένας παίκτης που έκανε πάντα το απρόβλεπτο!

Ο βετεράνος ''μπόμπερ'' και πρώην κορυφαίος σκόρερ της Euroleague θα βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής στην Kombank Arena για τον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό κι εξηγεί ότι θα ήθελε να παίξει σε αυτή την ατμόσφαιρα ενώ... βγάζει είδηση! Αποκαλύπτει ότι αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Αθλητικού Διευθυντή στην ομάδα του Βελιγραδίου.


Η αγάπη για τον Ερυθρό Αστέρα

Η σχέση του Ιγκόρ Ρακότσεβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα είναι ξεχωριστή. Ο 35χρονος Σέρβος ξεκίνησε το μπάσκετ στην Crvena Zvezda το 1995, παρέμεινε στο Βελιγράδι ως το 2000 ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα Γιουγκοσλαβίας και έφτασε ως τον τελικό του Κόρατς, το 1998. Μετά το πέρασμά του από τους Τίμπεργουλβς επέστρεψε στον Αστέρα τη σεζόν 2003-04 και αναδείχθηκε MVP στο Final-4 της Αδριατικής Λίγκας.

Τον Αύγουστο του 2012 έβαλε για τρίτη φορά στην καριέρα του την ''ερυθρόλευκη'' φανέλα, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά. '' Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν η ομάδα, με την οποία κατέκτησα τον πρώτο μου τίτλο. Είμαι ευγνώμων σε αυτόν τον σύλλογο για όλα όσα μου έχει προσφέρει. Η Zvezda μου έδωσε την ευκαιρία, εδώ έγινα παίκτης και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Όλη μου η οικογένεια έχει σχέσεις με τον Αστέρα. Ο πατέρας μου έπαιξε μπάσκετ εδώ ενώ και η αδελφή μου προπονήθηκε σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο'' εξηγεί αρχικά ο Ρακότσεβιτς.

Και συνεχίζει. ''Είναι η ομάδα που ξεκίνησα από μικρός. Το σπίτι μου! Ήθελα να βοηθήσω τον σύλλογο και γι' αυτό επέστρεψα το 2012, αν και είχα καλύτερες οικονομικά προτάσεις. Ελπίζω να τα καταφέρω και τώρα, ως Αθλητικός Διευθυντής πλέον! Πολλοί παίκτες λένε ότι έχουν την ομάδα στην καρδιά τους, όμως δεν επέστρεψαν ποτέ. Είχα πει ότι θα γυρίσω και το έκανα, αφού τα χρήματα δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή''.

''Παναθηναϊκός, όπως Παρτίζαν''

Ο Ιγκόρ Ρακότσεβιτς ρωτήθηκε για το αν ''ζηλεύει'' κατά κάποιον τρόπο για το ότι δεν είχε την ευκαιρία να παίξει σε αυτό το γήπεδο, με αυτή την ατμόσφαιρα. ''Έχω δώσει πολλούς αγώνες με τον Αστέρα στη Σερβία και στην Ευρώπη όμως σίγουρα θα ήθελα να παίξω σε αυτό το γήπεδο, με τόσο κόσμο! Δεν σου κρύβω ότι πολλές φορές ονειρεύομαι ότι παίζω ακόμα. Το μπάσκετ είναι στο αίμα μου, έπαιξα επαγγελματικά για 20 χρόνια... Όταν σταματάς, είναι πολύ δύσκολο. Σίγουρα θα ήθελα να είμαι στο παρκέ την Παρασκευή, για να απολαύσω αυτό το φαινόμενο! Επομένως, ναι, ζηλεύω αυτό που θα γίνει εκείνη την ημέρα! Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με τα ίδια χρώματα. Οι δυο σύλλογοι έχουν πολύ καλές σχέσεις ενώ ο Παναθηναϊκό είναι σαν την... Παρτίζαν για εμάς (γέλια). Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι κι ανυπομονώ να βρεθώ στην αρένα!''
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέατρο:«Το μυστικό»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέατρο:«Το μυστικό»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ