2014-11-06 20:07:13
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΕΛ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ
Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Τζόελ Κάμπελ αναφορικά με τον μέλλον του αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει στο "Gazzetta.gr" τις πληροφορίες περί... επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος άσος φέρεται να δυσφορεί για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην Άρσεναλ. Όπως διαρρέεται από τους Άγγλους παρουσιάζει τάσεις φυγής για τον Γενάρη, όπως σας ενημερώσαμε. Μάλιστα ανάμεσα στους πιθανότερους προορισμούς του εκτός από τις Μίλαν, Γαλατασαράϊ και Μπενφίκα αναφέρεται και ο Ολυμπιακός.

Ο Κάμπελ έχει επισημάνει πως υπάρχει... παράθυρο για τον Ολυμπιακού, καθώς αναγνωρίζει πως η παρουσία του στους πρωταθλητές Ελλάδας λειτούργησε θετικά στην καριέρα του.

Στις δηλώσεις του ο Κοσταρικανός, στην παρούσα φάση, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει τα αγγλικά δημοσιεύματα.

«Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται. Δεν υπάρχει τώρα τέτοια προοπτική,είμαι παίκτης της Άρσεναλ. Πρόκειται για φήμες», ήταν η δήλωση του Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός διεθνής στη δεδομένη στιγμή δεν θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό, καθώς έχει συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες». Τίποτα ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τους επόμενους μήνες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ