2014-11-06 22:59:29
Φωτογραφία για ΒΟΜΒΑ... ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ!
Πριν λίγο οληκληρώθηκε στο Τελ Αβίβ η αναμέτρηση της Μακάμπι με την Τσεντεβίτα με τους Κροάτες να παίρνουν τεράστια νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης μέσα στο σπίτι της με 73-83.

Πρώτη νίκη, μα τι... νίκη για την Τσεντεβίτα στη φετινή Ευρωλίγκα!

Η ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα σόκαρε τη Μακάμπι μέσα στο Τελ Αβίβ για τον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης, με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να είναι καθοριστικός.

Οι πρωταθλητές Κροατίας αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και μόλις στο έκτο λεπτό του αγώνα βρέθηκαν μπροστά με διψήφια διαφορά και στο +10. Με τον Πάργκο οδηγό και τον Σχορτσανίτη να δίνει λύσεις από τον πάγκο η ομάδα του λαού συμμάζεψε κάπως την κατάσταση (26-26) προσωρινά, αλλά Γκόρντιτς και Ούκιτς έφεραν ξανά σε απόσταση την ομάδα τους (27-37), που άντεξε στην πίεση.

Στο φινάλε της τρίτης περιόδου η Τσεντεβίτα ξέφυγε για πρώτη φορά με +11 (51-62) και ο Πίλεπιτς με κρίσιμα καλάθια φρόντιζε να... διατηρεί την ομάδα του σε απόσταση ασφαλείας. Στο φινάλε μίλησε η εμπειρία και ο Ούκιτς, που πέτυχε πέντε πόντους κι έδωσε μια ασίστ στον Μπίλαν «καθαρίζοντας» για την ομάδα του.

Δεκάλεπτα: 22-26, 40-44, 57-68, 73-83.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
EKANE THN... EΚΠΛΗΞΗ Η ΤΟΥΡΟΒ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
EKANE THN... EΚΠΛΗΞΗ Η ΤΟΥΡΟΒ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ