2014-11-07 00:17:04
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΓΙΑ... ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!
Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε έχει αποφασίσει -σύμφωνα με τα ισπανικά MME- να συμπεριλάβει τον Ρομπέρτο στις επιλογές του για την Εθνική Ισπανίας για τις αναμε με Λευκορωσία και Γερμανία!

Η ώρα της Εθνικής Ισπανίας για τον Ρομπέρτο φαίνεται πως... πλησιάζει!

Ο Ντελ Μπόσκε, όπως αναφέρει επίσημα η Ομοσπονδία, θα βγάλει αποστολή για τους Ισπανούς το μεσημέρι της Παρασκευής που θα αφορά τον προκριματικό αγώνα με τη Λευκορωσία και το φιλικό με την Γερμανία (εντός και οι δύο με το ματς με την Λευκορωσία να γίνεται στις 15/11 και εκείνο με την Γερμανία στις 18 Νοεμβρίου).

Σε αυτήν. με βάση την ενημέρωση που υπάρχει από την Ιβηρική. θα είναι και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και μάλιστα με στόχο να πάρει χρόνο συμμετοχής!

Πρόκειται, πάντα σύμφωνα με τους Ισπανούς, για απόφαση του Ντελ Μπόσκε. Εφόσον επιβεβαιωθούν όλα αυτά το δίχως άλλο θα πρόκειται για μία πολύ μεγάλη δικαίωση για τον γκολκίπερ των ερυθρόλευκων που παρακολουθείται εδώ και αρκετό καιρό από τους ιθύνοντες της Εθνικής αλλά και της Ομοσπονδίας της χώρα του.

Πέραν του τερματοφύλακα των πρωταθλητών Ελλάδας στις κλήσεις αναμένεται να είναι και οι Καγιεχόν και Ίσκο καθώς και ένας εκ των Γιορέντε-Μοράτα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ