2014-11-07 07:20:05
Φωτογραφία για Συγκέντρωση Μελών Παραρτήματος ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
Πραγματοποιήθηκε, την 5η Νοε 2014, στις εγκαταστάσεις της ΛΑΦ Ξάνθης, η ετήσια γενική συγκέντρωση του Παραρτήματος, που είχε ως σκοπό την ενημέρωση των μελών του, όπως και των Τοπικών Φορέων, για τα πεπραγμένα του παρελθόντος έτους και την έγκριση του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων για το 2015.

  Από τις Τοπικές Αρχές, παρευρέθησαν ο Αντγος κ. Χρίστος Χαλκίδης, Δκτής του  Δ’ Σ Στρατού, ο Υδκτής του Δ’ Σ.Στρατού, Υπτγος κ. Ιωσήφ Μαυράκης, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Γεώργιος  Παπασταματίου, ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Ιωακείμ ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθωρίου κκ. Παντελεήμονος (σσ:απουσίαζε στην Αθήνα), εκπρόσωπος του Διευθυντή της ΑΔ Ξάνθης, οι Πρόεδροι ή και μέλη των ΔΣ Συλλόγων, Εβριτών, Κυπρίων, Ποντίων, Τριτέκνων, Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων του Δημοσίου Ν. Ξάνθης, όπως και ο Πρόεδρος και μέλη τις Ενώσεως Αποστράτων Αστυνομικών, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης, με  τους οποίους το Παράρτημα συνεργάζεται στενά, αφού έχουν τους ίδιους ή συναφείς Εθνικούς και Κοινωνικούς σκοπούς με την ΕΑΑΣ.


  Στη συγκέντρωση συμμετείχαν 61 μέλη όλων των βαθμών του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, μεταξύ αυτών ο Επίτιμος Δκτής Δ'ΣΣ, Αντγος ε.α Αικατερίνης Δημήτριος και ο Επίτιμος Υδκτής Δ' ΣΣ , Αντγος ε.α Νικόλαος Φωτιάδης, ενώ από τα γειτονικά Παραρτήματα ο Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Ν.ΕΒΡΟΥ, Ταξχος ε.α Βασίλειος Τραγάρης που ανταποκρίθηκε στη σχετική  πρόσκληση μας.

  Από την ΕΑΑΣ παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Υπτγος.ε.α. Ευάγγελος Δανιάς, ο οποίος στη συνέχεια προσέφερε το Αναμνηστικό Μετάλιο ''75 Χρόνια ΕΑΑΣ'', στο Στρατηγό Διοικητή του Δ' Σ. Στρατού, όπως και το επέδωσε στο μέλος μας Τχη ε.α. Χαράλαμπο Ταταρίδη για το ήθος του και την αδιάκοπη εθελοντική του προσφορά, στη δημιουργία και υποστήριξη της ιστοσελίδας του Παραρτήματος: www.eaasxanthis.gr.

  Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον Ξανθιώτη Πομάκο Δημοσιογράφο κ. Σεμπαϊδήν Καραχότζα, ο οποίος ανέπτυξε το επίκαιρο θέμα ‘’Συνθήκη της Λωζάνης - Ο Επιχειρούμενος Εκτουρκισμός των Ελλήνων Μουσουλμανοπαίδων της Ελληνικής Θράκης''.

  Επακολούθησε η κύρια ενημέρωση του Παραρτήματος με την παρουσίαση των ‘’Πεπραγμένων’’ του παρελθόντος χρόνου και η ανάπτυξη του επομένου Προγράμματος: «Εθελοντική Συμμετοχή και Κοινωνική Προσφορά του 2014/2015», που έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση στην tοπική κοινωνία. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δκτής του Δ' Σ. Στρατού.

  Περισσότερα στοιχεία με τα θέματα, τις ερωτήσεις, τα συμπεράσματα  και τις προτάσεις, θα συμπεριληφθούν στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, που θα εκδοθεί την 7η Νοε 2014 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ).

ΠΗΓΗ: http://www.eaasxanthis.gr/drasteriotetes/synkentrosemelonparartematoseaasxanthes5noe2014
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ