2014-11-07 09:22:06
Φωτογραφία για Ζητάμε να μπει ένα τέλος στο θέμα των σκουπιδιών ΕΔΩ και ΤΩΡΑ
Σε δυσάρεστη θέση βρέθηκαν χθες οι βουλευτές του Νομού Ηλείας αφού τους «Άδειασε» ο Δήμαρχος Πύργου Γαβριλης Λιατσης με δηλώσεις του, που έκαναν το γύρο των Τοπικών και πανελλαδικών Μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ο Δήμαρχος Πύργου με δελτίο τύπου που έστειλε σε όλα τα Μ.Μ. Ε  μίλησε με σκληρή γλώσσα  για τους βουλευτές του Νομού Ηλείας αφού όπως είπε εκτός από έναν,  όλοι οι άλλοι αδιαφόρησαν για τα σκουπίδια , χωρίς φυσικά να γίνει  γνωστό το όνομα του «ενός» από τον Δήμαρχο Πύργου.

Με δελτία τύπου η κ. Αυγερινοπουλου και ο κ. Κοντογιαννης προσπάθησαν να «μαζέψουν» τα «ασυμμάζευτα» , αλλά χωρίς αποτέλεσμα και ευτυχώς δεν έπεισαν κανέναν.

 Εμείς οι πολίτες- καταναλωτές του Νομού Ηλείας που  ζούμε καθημερινά τον Γολγοθά των σκουπιδιών  έχουμε και κρίση και γνώση του θέματος  και θεωρούμε ότι η παρέμβαση του Βουλευτή δεν είναι μόνο ένα απλό δελτίο τύπου.

 Πάντως να θυμίσουμε ότι εμείς ως ινστιτούτο καταναλωτών Νομού Ηλείας είχαμε επικρίνει πολλές φορές τους βουλευτές του Νομού Ηλείας για την στάση τους σχετικά με τα σκουπίδια και γενικά  την «αδιαφορία»  τους.


Πολλές φορές είχαμε επισημάνει ότι οι βουλευτές του Νομού μας   δεν έχουν παρέμβει δραστικά για  την συγκέντρωση των σκουπιδιών δίπλα από το Νοσοκομείο Πύργου.

 Ήταν και παραμένει το νούμερο 1 σοβαρότατο θέμα για όλους τους πολίτες του Νομού Ηλείας αφού  θέτει  την δημόσια υγεία σε κίνδυνο, καθώς και  υποβαθμίζει την ανάπτυξη του Νομού μας .

Εμείς ως ινστιτούτο καταναλωτών Νομού Ηλείας  ζητάμε να μπει ένα τέλος στο θέμα των σκουπιδιών ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

Φώτης Αλεξόπουλος

Εκπρόσωπος Τύπου ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ