2014-11-07 10:01:00
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νεαρή γυναίκα κέρδίσε το ΤΖΟΚΕΡ χωρίς να το γνωρίζει...Δείτε τι έγινε στο πρακτορείο μετά τα καλά μαντάτα!
Οι αυτόπτες μάρτυρες δεν πίστευαν στα μάτια τους. Η γυναίκα είχε κερδίσει το τζόκερ, αλλά η ίδια δεν γνώριζε τίποτα Δεν πίστευε στα μάτια της η νεαρή που δοκίμασε την τύχη της στο τζόκερ, ακολουθώντας τη φρενίτιδα των τελευταίων εβδομάδων με τα αλλεπάλληλα τζακ-ποτ.

Η κοπέλα πήγε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην πλατεία στο Αίγιο με 3 δελτία που είχε παίξει την προηγούμενη εβδομάδα, ζητώντας από τον υπάλληλο να παίξει για την χθεσινή κλήρωση τα ίδια νούμερα.

Όταν έφτασε στο τρίτο δελτίο όμως, ο υπάλληλος την ενημέρωσε πως είχε πιάσει πεντάρι στην προηγούμενη κλήρωση, αφήνοντάς την άφωνη: ούτε λίγο ούτε πολύ, είχε κερδίσει 50.000 ευρώ χωρίς να το γνωρίζει εδώ και μέρες!

Όπως είναι φυσικό, η κοπέλα πήρε το νικητήριο δελτίο για να το εξαργυρώσει ενώ οι θαμώνες του πρακτορείου της ευχήθηκαν "καλοφάγωτα". Το θέμα έγινε αντικείμενο συζήτησης στην τοπική κοινωνία, με την πρωταγωνίστρια να σκέφτεται τον τρόπο που θα επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε στο τζόκερ...
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ