2014-11-07 10:20:18
Φωτογραφία για Τιμή στους Αστυνομικούς-Αθλητές από την UNESCO
Τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στις 19:00 στην Αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η UNESCO Πειραιώς και Νήσων και η ΥΦΑΑ θα βραβεύσει τους αθλητές της υπηρεσίας...

Ο όμιλος της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και η Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας (ΥΦΑΑ), θα τιμήσουν τους Αστυνομικούς - Αθλητές που έχουν διακριθεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι η ανάδειξη του κοινωνικού και αθλητικού έργου της ΥΦΑΑ. Παράλληλα η Unesco Πειραιώς & Νήσων στοχεύει στην ενίσχυση των «Μόνιμων Κοινωνικών Δομών-Αντιμετώπισης της Φτώχειας», στη δράση της οποίας θα συμβάλουν και οι ίδιοι οι αθλητές της υπηρεσίας προσφέροντας τρόφιμα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθεί και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για τη συνολική της προσφορά στον αθλητισμό.

Οι απονομές θα γίνουν τη Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014, στις 19:00 στην Αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Δημητρίου Βικελά, 52 Χαλάνδρι) και συντονιστής θα είναι ο Αλέξης Κωστάλας.


Το παρών θα δώσει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός και πλήθος επίτιμων καλεσμένων του αστυνομικού, πολιτικού, πολιτιστικού και αθλητικού χώρου.

Την επιμέλεια έχουν για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ο πρόεδρος, Ιωάννης Μαρωνίτης και η Διευθύντρια Πολιτισμού και Νεολαίας, Γεωργία Παράσχου, ενώ για λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας ο Διοικητής της ΥΦΑΑ, Διονύσιος Γεωργακόπουλος και η Υποδιοικητής, Μαρία Καρπαθάκη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ