2014-11-07 14:12:25
Φωτογραφία για Η αναπάντεχη ΕΞΕΛΙΞΗ στην ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ της Παππά με τον συνέταιρο της!
Με ανταλλαγές εξωδίκων μιλούσαν το τελευταίο καιρό η ηθοποιός και ο συνεταιρός της στο sushibarστο Κολωνάκι Νέα τροπή πήρε η δικαστική κόντρα της Χριστίνα Παππά με το συνεταιρό της στο sushibarLilashuστο Κολωνάκι. Πριν απο μερικούς μήνες τα φώτα της δημοσιότητας είδαν τα εξώδικα που αντάλλασαν μεταξύ τους που οδηγούσαν σε λύση της συνεργασίας τους. Ξαφνικά όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού το τελευταίο καιρό έχουν γεμίσει και οι δυο τα προφίλ τους στο Facebook με φωτογραφίες τους να είναι αγκαλιασμένοι και σαν να μην συνέβη τίποτα μεταξύ τους. Ο λόγος για την Χριστίνα Παππά και τον Σταύρο Περουκίδη.

Τι ανέφερε στο εξώδικο του κατά της Παππά ο συνέταιρός της Σταύρος Περου

Οπως αναφέρει ο επιχειρηματίας Σταύρος Περουκίδης, από τον Νοέμβριο του 2013 είναι επίσημα μέλος της ετερόρρυθμης εταιρείας του γνωστού σε όλους τους επώνυμους κύκλους sushi restaurant Li-li Shu που είχαν δημιουργήσει στο Κολωνάκι μερικούς μήνες νωρίτερα η Χριστίνα Παππά, ο γιος της Δημήτρης, ο γνωστός παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.


Η μεγάλη κόντρα

Ομως, αν και κατέχει ποσοστό 20%, δεν ενημερώνεται για τα βιβλία και τη λογιστική πρόοδο της επιχείρησης!Μέσα από το εξώδικο ο γνωστός επιχειρηματίας αναφέρεται σε όλες τις φάσεις της συνεργασίας του με τη Χριστίνα Παππά. Από το πώς τον πλησίασε και τον έπεισε να επενδύσει ένα σημαντικό ποσό στην εταιρεία, έως τους λόγους που τους έχουν οδηγήσει στη μεγάλη κόντρα. «Στην ως άνω εταιρία εισήλθα έπειτα από προτροπή και διαβεβαιώσεις της Χριστίνας Παππά, με την οποία γνωριζόμασταν κοινωνικά και ισχυρίζετο σε εμένα ότι πρόκειται για μια επικερδή επιχείρηση, στην οποία άξιζε να επενδύσω τα χρήματά μου» αναφέρει ο Σταύρος Περουκίδης, που από τις 5 Νοεμβρίου του 2013 με τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας εισήλθε σε αυτήν ως ετερόρρυθμο μέλος με ποσοστό 20%.

 Οπως αφήνει να εννοηθεί, πριν πάρει την απόφαση διατηρούσε άψογες φιλικές σχέσεις με τη γνωστή ηθοποιό και τον γιο της. Τα πάντα όμως φαίνεται να άλλαξαν από τον Δεκέμβριο, όταν το μαγαζί άνοιξε τις πύλες του για να μυήσει τους πελάτες του στις γαστρονομικές απολαύσεις της ασιατικής κουζίνας. «Μετά την έναρξη της λειτουργίας του εστιατορίου Li-li Shu η συμπεριφορά σας απέναντί μου μετεβλήθη άρδην. Η συμπεριφορά και των δυο σας ήτο και είναι αρνητική προς το άτομό μου, εν αντιθέσει με τους άλλους εταίρους, τον κ. Σταθοκωστόπουλο και τον κ. Γεωργαντά, με τους οποίους συνεργάζομαι μέχρι σήμερα άψογα» αναφέρει ο Σταύρος Περουκίδης που εξηγεί ότι η Χριστίνα Παππά τον βρίζει και τον κατηγορεί μπροστά σε όλους.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ