2014-11-07 15:20:40
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!»
Ο Μίτσελ μιλώντας στη Nova ξεκαθάρισε ότι στόχος όλων στον Ολυμπιακό είναι τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του χρόνου να μην χαθεί άλλος βαθμός στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Από σήμερα έως και τη διακοπή των Χριστουγέννων, δεν έχουμε κανένα περιθώριο για νέο λάθος. Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ. Έχουμε να παίξουμε απέναντί του και δεν έχουμε σκοπό να χάσουμε κανένα βαθμό από εδώ και πέρα», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ο οποίος επεσήμανε «Είναι πολύ ωραίο που βγάζουμε φωτογραφίες για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως θέλουμε να είμαστε και στις φωτογραφίες των πρωταθλητών στο τέλος της χρονιάς».

Αρχικά, ο Ισπανός τεχνικός είχε επισημάνει ότι επιθυμεί η ομάδα του να έχει στη Σούπερ Λίγκα εμφανίσεις αντίστοιχες με εκείνες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πραγματικά για αυτό δουλεύω και αυτός είναι ο σκοπός μου. Να έχει η ομάδα την ίδια εικόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην Ελλάδα. Για εμένα ο αγώνας με τον Πανθρακικό έχει ακριβώς την ίδια αξία με την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους . Και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους παίκτες μας, οι οποίοι μετά από τα τελευταία παιχνίδια έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι πρέπει να προσπαθούν περισσότερο στο πρωτάθλημα», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ