2014-11-07 19:59:36
Φωτογραφία για Euroleague: Ελπίζουν ΠΑΟΚ - Αστέρας, αποκλεισμός για ΠΑΟ
Μετά το πέρας και της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα λιγκ, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης ελπίζουν στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε και μαθηματικά.

ΠΑΟΚ και Αστέρας θα παλέψουν τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια ώστε να πάρουν ό,τι καλύτερο βαθμολογικά και στο τέλος να κάνουν ταμείο. Ο Παναθηναϊκός από την μεριά του αποχαιρέτισε τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και πλέον στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Όρθιος ο ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία!

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε την τρικυμία, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος κόντρα στην Φιορεντίνα αλλά το γκολ του Μάρτενς (81') δεν του έφτασε. Οι Ιταλοί ισοφάρισαν με το φάουλ του Πασκουάλ σε 1-1.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο ΠΑΟΚ να αποδράσει με ένα μεγάλο διπλό από τη Φλωρεντία και να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία για την ψυχολογία του δικεφάλου, αλλά δυστυχώς, δεν αλλάζει και πολλά πράγματα στην υπέρβαση που κυνηγά ο δικέφαλος για πρόκριση στην επόμενη φάση.


Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη έπαιξαν έξυπνα στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μάρτενς, όμως ο ο Πασκουάλ ισοφάρισε με τη λήξη του ματς. Σημαντική η προσπάθεια του δικεφάλου στη Φλωρεντία, πλέον χρειάζεται δύο στα δύο για να ακολουθήσει την Φιορεντίνα, η οποία προκρίθηκε με την ισοπαλία.

«Άλωσε» την Τρίπολη η Τότεναμ

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Τότεναμ από την Αρκαδία, επικρατώντας με 2-1 του «μαχητή» Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Ο Αστέρας θα το παλέψει και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για να πάρει την πρόκριση στην επομενη φάση, όπως υποστήριξε ο Στάικος Βεργέτης.

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:

1. Τότεναμ 8

2. Μπεσίκτας 8

3. Αστέρας Τρίπολης 4

4. Παρτίζαν 1

H 5η αγωνιστική:

27/11: Αστέρας Τρίπολης - Μπεσίκτας

27/11: Τότεναμ – Παρτίζαν

Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι ο Παναθηναϊκός

Τεράστια προσπάθεια κατέβαλε ο Παναθηναϊκός κοιτώντας στα μάτια την πρωτοπόρο του ολλανδικού πρωταθλήματος Αϊντχόφεν αλλά παρότι προηγήθηκε δύο φορές, τελικά ηττήθηκε με 3-2.

Ήττα που ταυτόχρονα σήμανε και τον αποκλεισμό του Τριφυλλιού από τη συνέχεια του Europa League, αφού και δύο νίκες να κάνει στα εναπομείναντα παιχνίδια δεν επαρκούν για την πρόκριση. Οι Πράσινοι άξιζαν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας παρότι με ευκολία θα μπορούσαν να είχαν νικήσει.

Πηγή: Real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ