2014-11-08 04:17:08
Φωτογραφία για Ο τουρκικός στρατός γίνεται ισλαμικός και απαγορεύει το Game of Thrones
Η ηγεσία του στρατού της Τουρκίας οδεύει σε επικίνδυνες ατραπούς τον στρατό της χώρας όπως σημειώνουν οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες στην Τουρκία.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας Μιλιέτ, 4 στρατιωτικοί αποστρατεύθηκαν επειδή επέτρεψαν στους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών να δουν Game of Thrones.

Σύμφωνα με την απόφαση η αποστράτευση  ελήφθη για την προστασία των σπουδαστών από τις σεξουαλικές και πορνογραφικές σκηνές που οδηγούν σε αρνητικές συμπεριφορές.

Όπως σημειώνει η τουρκική εφημερίδα σύμφωναμε τους νέους κανονισμούς μπαίνει προαιρετικό το μάθημα του Κορανίου, κάτι που πριν από λίγα χρόνια θα θεωρείτο αιτία πολέμου, αφού ο στρατός υπό τον Κεμάλ Ατατούρκ ήταν αυτός που έβγαλε την θρησκεία από τις κρατικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με τους αστικούς μύθους ο Κεμάλ Ατατούρκ δεν είχε επιτρέψει να κτιστεί τζαμί στην ευρύτερη περιοχή του Τακσίμ και του Μπέιογλου, όπου έμενε, επειδή τον ενοχλούσαν οι φωνές των ιμάμηδων. 

ΠΗΓΗ: http://www.tribune.gr/world/news/article/88973/o-tourkikos-stratos-ginete-islamikos-ke-apagorevi-game-thrones.html
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ