2014-11-08 16:06:07
Φωτογραφία για Κ. Μητσοτάκης: Δεν θα υπάρξουν οριζόντιες μειώσεις και απολύσεις στο δημόσιο
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας την ανησυχία του για το κατά πόσο ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορέσει να εφαρμόσει στην πράξη το πρόγραμμά του.

«Φοβάμαι για την χώρα, γιατί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι παντελώς ανεφάρμοστο. Αν ο κ. Τσίπρας βγει στις εκλογές θα χρειαστεί να κάνει αναστροφή όσων υπόσχεται οπότε θα είναι σαν να έχει κοροϊδέψει τους πολίτες ή δεν θα μπορεί να χρηματοδοτήσει τη χώρα. Ο Κύριος Τσίπρας είναι όμηρος του Λαφαζάνη και τον κοινών συνιστωσών».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ''Αγορά'', «Πάρτε πίσω τις 100 δόσεις» για το οποίο δήλωσε ότι αποτελεί μία ρύθμιση η οποία είναι ψηφισμένη από την ελληνική Βουλή και πρέπει να εφαρμοστεί.

«Δεν θα υπάρξουν απολύσεις από το 2015 και μετά στο δημόσιο. Με μία εξαίρεση, την πλαστογραφία», ανέφερε ο υπουργός Διοικητής Μεταρρύθμισης ενώ σχετικά με το θέμα των μισθών στο δημόσιο δήλωσε πως δεν πρόκειται να υπάρξουν οριζόντιες μειώσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ