2014-11-08 20:46:16
Φωτογραφία για Ο Μιχάλης Ταμήλος δέχτηκε στο γραφείο του ευχές
Με την σύζυγο του Ιατρό Στέλλα Ντούβλη επί της υποδοχής, το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Μιχάλη Ταμήλου, «φόρεσε» σήμερα τα γιορτινά του λόγω της ονομαστικής εορτής του βουλευτή.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr στο γραφείο του βουλευτή έσπευσαν από το πρωί συγγενείς, φίλοι και πολίτες  για να ευχηθούν στον βουλευτή, ενώ το προσωπικό του γραφείου ήταν …επί ποδός για τα «κεράσματα» στους πολίτες.

Μεταξύ άλλων, τον βουλευτή, επισκέφθηκαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Τσίγκας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος, ο δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Παζαϊτης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστα Τρέλης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κωστής Γιαννακός, ο νεοεκλεγείς αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Τρικάλων Χρήστος Τρικάλης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων Κώστας Βήτας.

Τον εορτάζοντα βουλευτή έσπευσαν να ευχηθούν τηλεφωνικά εκατοντάδες άτομα μεταξύ των οποίων ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου όπως φυσικά και συνάδελφοι του τόσο από την Ν.Δ. όσο και από άλλα κόμματα και Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ