2014-11-08 21:27:08
Φωτογραφία για Πως σκέφτονται οι άντρες για τις γυναίκες βάσει ζωδίου;
Συγκεντρώσαμε τις πέντε πιο συνηθισμένες σκέψεις που κάνει για τα ερωτικά του κάθε άνδρας του ζωδιακού και σου τις παρουσιάζουμε, για να μάθεις με κάθε λεπτομέρεια την «μυστική» πλευρά τους, που τόσο καιρό αναζητούσες Κριός:

«Η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά προτιμώ να βλέπω με τα φιλαράκια μου ματς και να πίνουμε μπύρες, παρά να βλέπω την κοπέλα μου»!!!

Μην θυμώνεις και μη σου κάνει εντύπωση… δεν είναι ότι δεν σε θέλει, δύσκολα όμως θα έχεις την πρωτιά τις ημέρες που υπάρχει ένας σημαντικός αγώνας.

«Όταν ακούω για γάμους και πανηγύρια βγάζω καντήλες! Ναι θα παντρευτώ κάποια στιγμή, αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας»

Είναι λάτρης της εργένικης ζωής και θέλει την ανεξαρτησία του. Αν τον πιέσεις για κάτι πιο σοβαρό, ενώ δεν το έχει επιλέξει ο ίδιος, θα εξαγριωθεί και θα χάσει το ενδιαφέρον του. Μην ξεχνάς ότι ο Κριός θέλει πάντα να παίρνει αυτός τις πρωτοβουλίες.


«Όσο πιο δύσκολη μου το παίζει μία γυναίκα… τόσο το καλύτερο»

Ο άνδρας Κριός λατρεύει τις προκλήσεις, όσο πιο εύκολη του κάνει τη ζωή μια γυναίκα τόσο πιο προβλέψιμη γίνεται γι’ αυτόν και τόσο πιο γρήγορα την βαριέται… Γι’ αυτό κάνε του τη ζωή ποδήλατο και δεν θα το μετανιώσεις!

«Για μία γυναίκα μπορώ να κινήσω γη και ουρανό, αλλά αν μου φύγει ο ενθουσιασμός… γίνομαι σκόνη, χάνομαι χωρίς προειδοποίηση»

Αυτός ο άνδρας είναι πραγματικά πολύ απρόβλεπτος, εκεί που νομίζεις ότι μεταξύ σας όλα πηγαίνουν ρολόι, ξαφνικά ο ενθουσιασμός του σκάει σαν μπαλόνι… προετοιμάσου!

«Όποια με ζαλίζει με γκρίνιες, καλύτερα να ψάξει τρύπα να κρυφτεί»!

Σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτεί την γκρίνια… μπορεί να το «παίξει» αδιάφορος την πρώτη φορά που θα ακούσει την μουρμούρα, αλλά εκεί που δεν το περιμένεις, θα πάρει φωτιά και θα αγριέψει και δύσκολα θα μπορείς να τον ηρεμήσεις.

Ταύρος:

«Δεν ξέρω, θα δούμε… ο χρόνος θα δείξει»

Μην πιέσεις έναν Ταύρο να πάρει αποφάσεις, έχει τους δικούς του αργούς ρυθμούς για να καταλήξει σε μία επιλογή. Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται… έστω και αργά, να ξέρεις ότι θα πάρει την πρωτοβουλία που θέλεις.

«Θέλω να έχω ένα πραγματικό θηλυκό δίπλα μου, με μία καλή δουλίτσα, ανεξάρτητη οικονομικά»

Είναι ένας άνδρας με απαιτήσεις, για να σε κάνει γυναίκα του, θα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτεις, εκτός από ελκυστική παρουσία, μία καλή δουλειά… δεν θα τον χάλαγε να έχεις και προίκα!

«Εμπειρία δεν είναι η ποσότητα, αλλά η ποιότητα»

Δεν αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, του αρέσει η ποιότητα ακόμα και στην ερωτική του ζωή. Είναι της άποψης ότι η εμπειρία έρχεται μέσα από τα βιώματα μίας μακρόχρονης σχέσης και όχι με τα εφήμερα «τσιλιμπουρδίσματα»!

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι… αν η γυναίκα δεν είναι καλή μαγείρισσα, πώς να την δω σοβαρά»;

Αυτός ο άνδρας είναι καλοφαγάς! Αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις ή απλά βαριέσαι να τον περιποιείσαι, είναι δύσκολο να έχεις τύχη μαζί του.

«Το παίζω καραγκιόζης, δίνω ευκαιρίες αλλά όταν πω ΤΕΛΟΣ δεν υπάρχει γυρισμός»

Μπορεί να σου φαίνεται ήρεμος, μαλακός, πράος και ότι μπορείς να τον κάνεις ό,τι θέλεις… έννοια σου όμως, ο Ταύρος θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες, θα σε προειδοποιήσει αλλά όταν θα πει το τέλος, θα είναι για πάντα.

Δίδυμοι:

«Βαριέμαι τις γυναίκες που μιλάνε μόνο για μόδα και μακιγιάζ»

Ο Δίδυμος θέλει να έχει στο πλάι του μία έξυπνη, πνευματώδη γυναίκα, που έχει άποψη και γνώσεις. Δεν μπορεί να ανεχτεί για πολύ τις κουβέντες μόνο για γυναικεία θέματα.

«Ψηλές, κοντές, ξανθιές, μελαχρινές, αδύνατες χοντρές …όλες καλές ΑΡΚΕΙ να έχουν μυαλό»

Δεν τον ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκες, αλλά ούτε και η ηλικία. Τον νοιάζει μόνο να του κρατά το μυαλό σε εγρήγορση.

«Ο έρωτας περνά πολύ γρήγορα, αυτό που μένει είναι η φιλία»

Ο ενθουσιασμός του Δίδυμου κρατάει πολύ λίγο. Ο δυνατός έρωτας μπορεί γρήγορα να σβήσει, όμως αν σας συνδέει μία βαθιά και ουσιαστική φιλία, τότε δύσκολα θα σε αφήσει.

« Κακά τα ψέματα, εγώ δεν είμαι για σταθερές δεσμεύσεις»

Μπορεί να τον πεις ανώριμο, επιπόλαιο ή διχασμένη προσωπικότητα… το θέμα είναι ότι ο Δίδυμος θέλει να νιώθει ελεύθερος, δεν είναι ο άντρας που εύκολα θα πάρει την απόφαση για κάτι σοβαρό.

«Βαριέμαι απίστευτα τις ρομαντικές, τρυφερές αγκαλίτσες… και τα ζουζουνίσματα»

Αν περιμένεις ότι ο Δίδυμος είναι ο άνδρας που θα σου ετοιμάσει μία ρομαντική βραδιά, με κεριά, όμορφο δείπνο και θα σου σιγοψιθυρίζει γλυκόλογα, είσαι γελασμένη. Μπορεί να κάτσει μαζί σου και να μιλάτε απίστευτες ώρες λες και είσαστε τα καλύτερα φιλάρακια, μην περιμένεις όμως ότι οι στιγμές σας θα έχουν ρομαντισμό.

«Σαν την μανούλα μου δεν υπάρχει καμία …»

Η μανούλα του Καρκίνου, είναι η γυναίκα που θα έχει πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά του! Μην προσπαθήσεις να την «ανταγωνιστείς», δεν θα τα καταφέρεις «Ε ναι λοιπόν, έχω κλάψει για μία γυναίκα»

Αυτός ο άνδρας του ζωδιακού, έχει ευαισθησίες και το παραδέχεται… δεν έχει κλάψει μόνο μία φορά για γυναίκα… αλλά πολύ περισσότερες!

«Αυτό που δεν μπορώ να συγχωρήσω σε μία γυναίκα είναι το κέρατο»

Αν του κλονίσεις την εμπιστοσύνη του, τότε όσο και να σε αγαπά, δεν θα καταφέρει να σε συγχωρήσει.

«Η γυναίκα πρέπει να είναι κυρία …»

Μπορεί να νομίζεις ότι είναι ένας ήσυχος και καλόβολος άνδρας, όμως έχει και αυτός τις απαιτήσεις του. Είναι πολύ παραδοσιακός, θέλει γυναίκα για σπίτι και οικογένεια, να είναι καλή νοικοκυρά αλλά παράλληλα να διατηρεί και την θηλυκότητά της.

«Περνάμε ωραία, αλλά μην νομίζεις ότι έχω ξεχάσει τον τρόπο που μου φέρθηκε στο παρελθόν»

Τα καβγαδάκια σας και τα λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν, θα στα «χτυπήσει» πολλές φορές στο μέλλον, γιατί αυτός ο άνδρας ποτέ δεν ξεχνά τίποτα!

Λέων:

«Εγώ ποτέ δεν παρακαλώ μία γυναίκα… άμα θέλει ας με κυνηγήσει»

Ο εγωισμός είναι το βασικό χαρακτηριστικό του άνδρα Λέοντα. Ποτέ δεν παραδέχεται ότι έχει κυνηγήσει μία γυναίκα και σαφώς τις περισσότερες φορές το παίζει δύσκολες.

«Θέλω η γυναίκα να με έχει στα όπα όπα»

Και δεν λέει ψέματα… όντως ο άνδρας Λέοντας θέλει να του τα έχεις όλα στο χέρι, να τον φροντίζεις σαν να είναι μικρό παιδί και να υπακούς σε όλες του τις εντολές.

«Ποιος είπε ότι οι ερωτευμένοι δεν κάνει να ξενοκοιτούν»;

Όσο ερωτευμένος και να είναι ο άνδρας Λέων, δεν υπάρχει περίπτωση να μην φλερτάρει και να μην θαυμάσει, όταν θα περάσει από δίπλα του ένα όμορφο θηλυκό!

«Αν η γυναίκα δεν είναι σέξι και κοκέτα… τότε δεν μου λέει απολύτως τίποτα»

Αυτός ο άνδρας, θέλει να έχει στο πλάι του ένα θηλυκό, που όλοι θα τον ζηλεύουν, που θέλει μόνο εκείνον. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι πανέμορφη και περιποιημένη.

« Σιγά μην κάτσω να σκάσω, άλλωστε της έπεφτα και πάρα πολύ. Δεν πρόκειται ποτέ της να με ξεχάσει και σε λίγο αυτή θα πηγαίνει γυρεύοντας και θα με παρακαλά»

Κλασσική ατάκα του άνδρα Λέοντα, δεν πρόκειται να δείξει τη στεναχώρια του και όταν παίρνει απόρριψη, πληγώνεται ο εγωισμός του και λέει λόγια που πραγματικά δεν πιστεύει.

Παρθένος:

«Καλύτερα να είμαι μόνος μου, χωρίς έννοιες και προβλήματα»

Ο άνδρας Παρθένος, δεν έχει κανένα πρόβλημα με την μοναξιά. Του αρέσει να περνά περιόδους χωρίς σχέση, προτιμά να είναι μόνος παρά να έχει κάτι που δεν τον καλύπτει.

«Δεν είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος για σχέση, έχω τις παραξενιές μου, όποια καταφέρει να με ανεχτεί τότε θα δεσμευτώ»

Είναι ειλικρινής, δεν θα παραστήσει ποτέ τον ιδανικό άνδρα, γιατί αναγνωρίζει ότι έχει ιδιόρρυθμο χαρακτήρα.

«Δεν γουστάρω τις στημένες, δήθεν γυναίκες. Όσο πιο απλή είναι μία γυναίκα, τόσο πιο πολύ την βρίσκω»

Μην νομίζεις ότι ο άνδρας Παρθένος θέλει να σε βλέπει πάντα μακιγιαρισμένη, με τις καλές σου γόβες και το σέξι φορεματάκι σου! Θέλει να έχει στο πλάι του μία απλή γυναίκα, με φυσική ομορφιά.

«Το σεξ δεν είναι η προτεραιότητά μου σε μία σχέση»

Μπορεί ο άνδρας Παρθένος να σου φαίνεται ψυχρός, απόμακρος και αδιάφορος. Προτεραιότητα του σε μία σχέση είναι η επικοινωνία και όχι το σεξ…

«Δεν θέλω να ακούω μεγάλα λόγια αγάπης και ερωτικές εξομολογήσεις, η ουσία φαίνεται στις πράξεις»

Ο Παρθένος δείχνει έμπρακτα την αγάπη του, έστω και αν δεν την εκφράζει με λόγια. Μην περιμένεις να σου πει ρομαντικά λόγια, οι πράξεις του θα μιλήσουν, αντί γι’ αυτόν.

Ζυγός:

«Δεν αντέχω τις γυναίκες που έχουν κόμπλεξ και είναι αντικοινωνικές»

Ο Ζυγός είναι άνδρας έξω καρδιά, δεν μπορεί να αντέξει στο πλάι του μία γυναίκα που δεν θα είναι εξωστρεφής, κοινωνική και ευχάριστη.

«Στη γυναίκα πάνω από όλα μετράει η εμφάνιση»

Ο Ζυγός θέλει η γυναίκα που έχει στο πλάι του να είναι γλυκιά και όμορφη, δεν συμβιβάζεται με κάτι μέτριο.

«Δεν γουστάρω καθόλου τους καβγάδες και τις εντάσεις. Την αφήνω να γκρινιάζει και δεν δίνω καμία σημασία, αργά ή γρήγορα θα της περάσει»

Πράγματι δεν αντέχεις τις φασαρίες, τους έντονους καβγάδες και τα προβλήματα σε μία σχέση. Είναι υποχωρητικός και περιμένει να περάσει η «μπόρα» για να μιλήσει!

«Δεν ξέρω, ίσως, μπορεί, θα δούμε… σε παρακαλώ μη με πιέζεις, αποφάσισε εσύ»

Η αναποφασιστικότητα είναι βασικό στοιχείο της προσωπικότητάς του. Μην περιμένεις να σου μιλήσει με ευθύτητα και να αναλάβει πρωτοβουλίες, δεν είναι του χαρακτήρα του.

«Δεν μένω ποτέ μόνος, πάντα θα υπάρχει δίπλα μου μία γυναίκα. Δεν χωρίζω, αν δεν έχω βρει την αντικαταστάτρια»

Ο Ζυγός και να μείνει μόνος του ποτέ! Προτιμά να είναι σε μία σχέση που δεν τον γεμίζει, παρά να παραμείνει μόνος. Θα φροντίσει πρώτα να βρει άλλη γυναίκα και μετά να χωρίσει».

Σκορπιός:

«Όλα ξεκινούν και τελειώνουν από το σεξ. Αν δεν με εξιτάρει μία γυναίκα σεξουαλικά, τότε δεν μπορώ να είμαι μαζί της»

Το test drive για να αποφασίσει ένας άνδρας Σκορπιός αν θα κάνει σχέση, δεν είναι άλλο από το κρεβάτι. Όταν βαριέται την ερωτική πράξη, τότε δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για να συνεχίσει σε μία σχέση.

« Η γυναίκα που έχω στο πλάι μου πρέπει να είναι υπάκουη και να μου κάνει τα χατίρια, γιατί πολύ απλά μου ανήκει και είμαι ο άνδρας της»

Ο ερωτευμένος Σκορπιός, θεωρεί ότι ορίζει την γυναίκα που έχει κοντά του, ότι είναι ιδιοκτησία του. Έχει πολλές απαιτήσεις και μπορεί να γίνει ιδιαίτερα καταπιεστικός».

«Το γυναικάκι μου είναι γυναικάκι μου, όμως δύσκολα μπορώ να αντισταθώ και σε νέες ερωτικές προκλήσεις… Μεταξύ μας όμως δεν πρόκειται κανείς να καταλάβει τίποτα»

Εύκολα μπορεί να απατήσει ο άνδρας Σκορπιός, απλά και μόνο για την σεξουαλική απόλαυση. Όμως δύσκολα θα μπορέσεις να το αντιληφθείς, θα κρατήσει τα προσχήματα και θα συνεχίσει κανονικά τη σχέση του μαζί σου, χωρίς να δώσει αφορμές για σχόλια και χωρισμό.

«Όποια γυναίκα θέλω, μπορώ κάλλιστα να την έχω. Ένα και μόνο βλέμμα μου είναι αρκετό για να την κάνω να τρέχει …»

Έχει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και πράγματι μπορεί να καταφέρει να έχει όποιο θηλυκό επιθυμεί στο πλάι του. Μπορεί να μην είναι ο άνδρας με τις τέλειες αναλογίες ή με την super εμφάνιση, όμως τραβάει τις γυναίκες σαν μαγνήτης.

«Έτσι και ανακαλύψω ότι έχει παίξει μαζί μου, ζήτω που κάηκε»

Είναι καχύποπτος, ζηλιάρης και υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα. Όμως πραγματικά το εννοεί, πως αν γυναίκα τον εξαπατήσει, είναι έτοιμος να φερθεί με πολύ σκληρό τρόπο, προκειμένου να πάρει την εκδίκησή του.

Τοξότης:

«Η φιλία είναι πάνω από τον έρωτα. Καμία γυναίκα δεν μπορεί να έχει την αποκλειστικότητά μου. Προτεραιότητα έχουν οι φίλοι μου»

Μπορεί να μην σου αρέσει ή να προσπαθείς να το αλλάξεις, όμως ο άνδρας Τοξότης βάζει πάνω από όλα τους φίλους του.

« Μου αρέσουν τα δύσκολα. Όταν είμαι ενθουσιασμένος με μία γυναίκα μπορώ να κάνω τα πάντα για να την κατακτήσω, όταν τα καταφέρω όμως, τότε αρχίζω να βαριέμαι»

Συγκαταλέγεται στους άνδρες κυνηγούς, όμως του αρέσουν τα δύσκολα. Αν αντιληφθεί πως σε κατάφερε, τότε σύντομα θα βαρεθεί.

«Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα είμαι… δεν αλλάζω ποτέ για κανέναν, πόσο μάλλον για μία γυναίκα»

Πολλές φορές θα τον κρίνεις ανώριμο, επιπόλαιο και ότι η στάση του είναι τελείως παιδιάστικη. Ο άνδρας Τοξότης όμως δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να αλλάξει ποτέ και για κανέναν.

«Όταν αρχίζει μία γυναίκα να έχει απαιτήσεις, τότε είναι η ώρα να ετοιμάζομαι να φεύγω»

Είναι γνωστό ότι ο άνδρας Τοξότης θέλει να αισθάνεται ελεύθερος, έτσι λοιπόν αν αρχίσεις τις γκρίνιες, τα παράπονα και του ζητάς να σου αφιερώνει περισσότερο χρόνο ή έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από αυτόν, τότε τον έχασες.

«Οι γλυκανάλατες γυναίκες, που όταν ερωτεύονται νομίζουν ότι είναι πρωταγωνίστριες σε σαπουνόπερα, απλά με ξενερώνουν. Γουστάρω να έχω δίπλα μου ένα δυναμικό και ανεξάρτητο θηλυκό»

Μην περιμένεις να τον κρατήσεις κοντά σου, εκφράζοντας τα συναισθήματά σου, στέλνοντάς του ρομαντικά μηνύματα ή κάνοντας τον Θεό σου. Αυτός ο άνδρας δεν θέλει καμία γυναίκα να εξαρτάται από αυτόν, θέλει ένα ανεξάρτητο θηλυκό στο πλευρό του».

Αιγόκερως:

«Πάνω από όλα μετρά για μένα η καριέρα μου. Πρώτα θα κοιτάξω τη δουλειά μου και μετά όλα τα άλλα»

Ο άνδρας Αιγόκερως είναι καριερίστας! Μην παραξενευτείς αν τις περισσότερες ώρες της ημέρας την βγάζει στο γραφείο ή σου αναβάλει ραντεβού, λόγω έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Για να είναι μία γυναίκα στο πλάι μου, πρέπει να μου αποδείξει την αξία της»

Θα σε περάσει από πολλά τεστάκια, για να πάρει την απόφαση της δέσμευσης.

«Αν δεν εγκρίνουν οι φίλοι και η οικογένειά μου την γυναίκα μου, τότε δύσκολα θα σκεφτώ το γάμο»

Θέλει όλοι να τον επικροτούν για τις επιλογές του, γι’ αυτό και αν τουλάχιστον η οικογένειά του δεν εγκρίνει την «μέλλουσα νύφη», δύσκολα θα πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε γάμο.

«Έχω απαιτήσεις από μία γυναίκα. Δεν μου αρκεί μόνο μία καλή εξωτερική εμφάνιση, θέλω να έχει επίπεδο, μόρφωση, οικονομική ανεξαρτησία και να ταιριάζει με τον κοινωνικό μου κύκλο»

Ποτέ δεν σκέφτεται μόνο το παρόν, σκέφτεται και το μέλλον, γι’ αυτό και στην επιλογή μίας μόνιμης ερωτικής συντρόφου, λαμβάνει υπόψη πολλές παραμέτρους.

«Σαν άνδρας, εγώ πρέπει πάντα να έχω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο»

Δεν του αρέσουν και τόσο πολύ οι γυναίκες που είναι αρκετά δυναμικές και ανεξάρτητες και που θα προσπαθήσουν να του επιβληθούν. Είναι ο άνδρας ο πολλά βαρύς, ο παραδοσιακός, που θα πρέπει να ακούς τις εντολές του, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Υδροχόος:

«Δεν διαγράφω εύκολα ανθρώπους από τη ζωή μου. Με όλες μου τις πρώην κρατώ επαφές και είμαστε τα καλύτερα φιλαράκια»

Μην παραξενευτείς, αν διαπιστώσεις ότι ενώ έχεις σχέση με έναν Υδροχόο, αυτός διατηρεί επαφές με πρώην κοπέλες του. Η σχέση του μαζί του θα είναι τυπική και φιλική μόνο, απλά δεν είναι στον τύπο του να κόβει επαφές με ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή του.

«Στον έρωτα δεν έχω απολύτως κανένα ταμπού»

Αν αυτό που επιθυμείς είναι να έχεις σχέση με έναν παραδοσιακό ή συντηρητικό άνδρα, τότε πολύ απλά ο Υδροχόος δεν είναι για σένα. Πολλές φορές θα σε ξαφνιάσει με τον απρόβλεπτο, εκρηκτικό του τρόπο και πρέπει να θυμάσαι ότι στον έρωτα είναι πολύ ανοιχτόμυαλός.

«Ο έρωτας φεύγει πολύ γρήγορα, όμως η αγάπη κρατά αιώνια»

Μία παροιμία λέει πως όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι. Αυτό ισχύει για τον άνδρα Υδροχόο. Μπορεί να ζεις μαζί του ένα φλογερό πάθος και να σου λέει ότι είσαι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του και ξαφνικά την επόμενη μέρα να χάσει το ενδιαφέρον του. Ο έρωτας του περνά πανεύκολα, όμως αγαπά ουσιαστικά και για πάντα.

«Εγώ δεν μπαίνω ποτέ και για κανέναν σε καλούπια. Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να λειτουργώ ακριβώς έτσι όπως εγώ θέλω και αποφασίσω»

Η ανεξαρτησία είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον άνδρα Υδροχόο. Αν προσπαθήσεις να τον «μαζέψεις», θέτοντας τους όρους σου, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον απομακρύνεις.

«Έχω περίεργα γούστα, είμαι των άκρων»

Στον έρωτα του αρέσει οτιδήποτε είναι ασυνήθιστο. Γι’ αυτό λοιπόν είναι ο άνδρας που μετρά στο ενεργητικό του εμπειρίες με γυναίκες μεγαλύτερές του ή που βρίσκονται σε χιλιομετρική απόσταση, ή που έχουν άλλη κουλτούρα!

Ιχθείς:

«Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν ερωτευμένος»

Ο άνδρας που ζει με όλο του το είναι τον έρωτα, δεν είναι άλλος από τον άνδρα Ιχθύ. Είναι μόνιμα ερωτευμένος…

«Η απιστία είναι μέσα στη ζωή, ναι το ομολογώ ότι τα έχω φορέσει σε γυναίκα»

Δεν υπάρχει άνδρας Ιχθύς, που να μην έχει βρεθεί ποτέ σε ερωτικό δίλημμα. Είναι ο πιο επιρρεπής άνδρας στην απιστία.

«Την γυναίκα την θέλω γατούλα στην αγκαλίτσα μου και τίγρη στο κρεβάτι μου»

Αυτός ο άνδρας θέλει αγκαλίτσες, χαδάκια, τρυφερά λογάκια, αλλά όταν φτάσει η «επίμαχη» στιγμή, τότε θέλει η γυναίκα να μεταμορφώνεται σε άγριο θηλυκό.

«Πολλές φορές η φαντασίωση είναι καλύτερη από την πράξη»

Ο άνδρας Ιχθύς μπορεί να έχει πλάσει στο μυαλό του μία γυναίκα ως ιδανική, να έχει φανταστεί με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια τον έρωτα μαζί της και στη συνέχεια όταν φτάσει η «μεγάλη στιγμή», να διαπιστώσει ότι όλα ήταν μέσα στο μυαλό του!

«Τα έχω δώσει όλα για μία γυναίκα και έχω μείνει στον άσσο, όμως δεν το μετανιώνω, αν τύχει και πάλι το ίδιο θα πράξω»

Τα δίνει όλα χωρίς να περιμένει αντίκρισμα. Είναι ο άνδρας που έχει γίνει το θύμα στις σχέσεις του, όμως για ότι έχει κάνει ποτέ δεν μετανιώνει.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ