2014-11-09 08:32:06
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ...Ζευγάρι κατηγορείται για ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΗΣ και μάλιστα τη μέρα του γάμου του!
Από το κρεβάτι στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί ένα ζευγάρι από την Μασαχουσέτη επειδή θέλησε να κάνει τρίγωνο με μια 15χρονη!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 34χρονος Έντουαρντ Τσανγκ και η 25χρονη σύζυγός του, Τάναπατ θέλησαν την ημέρα του γάμου τους να κάνουν ένα αξέχαστο δώρο στους εαυτούς τους,  κάνοντας ζουζουνιές με ένα ανήλικο κοριτσάκι .

Το ζευγάρι προσέγγισε την 15χρονη σε site γνωριμιών, ψάχνοντας γυναίκα για τρίο. Μάλιστα στην ίδια ιστοσελίδα είχαν γνωριστεί και μεταξύ τους. Το περιστατικό συνέβη στις 31 Δεκεμβρίου του 2012, με την ανήλικη να δέχεται να συμμετάσχει στο τρίγωνο με τεράστιο ενθουσιασμό σύμφωνα με τις δικές τους μαρτυρίες, καθώς όπως δήλωνε «είχε την ανάγκη να γνωρίσει την επαφή και με τα δύο φύλα».

Έτσι και έγινε, οι τρεις τους έκαναν  τις φαντασιώσεις τους πραγματικότητα σε πολυτελέστατο δωμάτιο ξενοδοχείου, όμως για κακή τους τύχη ο πατέρας της 15χρονης ανακάλυψε ύποπτο υλικό στο iPhone της κόρης του και ξεκίνησε να ψάχνει.


Όταν έφτασε στο site γνωριμιών και διάβασε τις συνομιλίες της κόρης του με το ζευγάρι, κατέθεσε μήνυση για βιασμό και κακοποίηση, καθώς η νεαρή κοπέλα ήταν ανήλικη. Από την άλλη, οι δικηγόροι υπεράσπισης του ζευγαριού υποστηρίζουν πως στην εν λόγω ιστοσελίδα η 17χρονη πλέον κοπέλα ήξερε πολύ καλά τι έκανε καθώς είχε παραποιήσει τα στοιχεία της, δηλώνοντας πως ήταν 18 ετών.

Αν και η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί,  ο 34χρονος άντρας, ο οποίος μάλιστα εργάζεται σε πασίγνωστη εταιρεία αθλητικών ειδών αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για αποπλάνηση, κακοποίηση και βιασμό και δεδομένης της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που είχε με την ανήλικη, η θέση του είναι πολύ επιβαρυμένη και δεν αποκλείεται να καταδικαστεί μέχρι και σε 10 χρόνια φυλάκισης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ