2014-11-09 15:46:17
Φωτογραφία για Οργιάζουν οι φήμες: Αλβανός κέρδισε το Τζόκερ των 9,2 εκατ.ευρώ στους Γαλατάδες;
Όταν την Πέμπτη για τους περισσότερους από εμάς "έσβησε" το όνειρο του Τζόκερ, καθώς δύο μόνο άτομα κέρδισαν από 9,2 εκατ. ευρώ ο καθένας, από κει που ψάχναμε τα μαγικά νούμερα για 15 συνεχόμενα τζακ ποτ, ξεκινήσαμε να γυρεύουμε τους τυχερούς πολυεκατομμυριούχους!

Στο χωριό Γαλατάδες της Πέλλας και στην Κόρινθο όπου παίχτηκαν τα «χρυσά» δελτία, τα τελευταία 24ωρα, το ποιος μπορεί να είναι ο κάτοχος τους είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε κάθε παρέα! Οι φήμες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με τα δύο τυχερά πρακτορεία να πλημμυρίζουν από κόσμο, που προσπαθεί να μάθει κάτι για τους τυχερούς.

Όπως αναλυτικά γράψαμε τις προηγούμενες μέρες στο star.gr, στο αγροτικό χωριό των Γαλατάδων το δελτίο των 11 ευρώ ήταν έτοιμο από το πρακτορείο του Αναστάσιου και της Μαρίας Τσίου, ενώ στην Κόρινθο το χρυσό δελτίο των 10 ευρώ ήταν τυχαίας επιλογής, με νούμερα δηλαδή που βγάζει το ειδικό μηχάνημα.


Οι φοιτήτριες

Την Παρασκευή, κυκλοφόρησαν φήμες ότι πίσω από το ένα τυχερό δελτίο κρύβονται τρεις φοιτήτριες που σπουδάζουν στην Καστοριά, μία εκ των οποίων κατάγεται από την Κόρινθο. Όπως μάλιστα έγραφε η ιστοσελίδα thesstoday.gr, όταν διαπίστωσαν ότι είναι πλέον πλούσιες, οι τρεις κοπέλες δεν συγκρατήθηκαν και αποκαλύφθηκαν μέσω αναρτήσεων που έκαναν στο Facebook. Όμως, πιθανότατα επειδή συνειδητοποίησαν ότι με αυτό τον τρόπο θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο, διέγραψαν τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις και από τότε τα ίχνη τους... χάθηκαν. Παρόλα αυτά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πράγματι οι τρεις φοιτήτριες είναι οι υπερτυχερές της κλήρωσης, ή απλά έκαναν ένα αστείο.

Οι ηλικιωμένοι και οι νιόπαντροι

Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, φήμες που κυκλοφόρησαν το Σάββατο στην Κόρινθο υποστήριζαν πως οι τυχεροί είναι δυο πιτσιρικάδες, ηλικίας 20-25 ετών, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούσαν για ηλικιωμένους ή ζευγάρι νέων παντρεμένων. Με λίγα λόγια ο ένας... υποψιάζεται τον άλλον, με τον υπερτυχερό να αποφεύγει με κάθε τρόπο να αποκαλυφθεί. Πάντως, στη μικρή κοινωνία θεωρούν αδύνατο να μείνει πολύ καιρό μυστικό κάτι τέτοιο.

Ο αλλοδαπός

Στους Γαλατάδες πάλι, φημολογείται έντονα ότι ο άνθρωπος που έριξε το «χρυσό» δελτίο είναι αλλοδαπός. Μάλιστα χθες σε τηλεφώνημα που δεχτήκαμε στο star.gr, κάτοικος των Γιαννιτσών μας αποκάλυψε ότι ο υπερτυχερός , σύμφωνα με τις φήμες που ακούγονται στην περιοχή, είναι ... Αλβανός! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ