2014-11-09 15:44:25
Φωτογραφία για Λασκαράκη: Οι πιο δύσκολες μέρες των τελευταίων χρόνων
Για την ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της, για τα οικονομικά της οικογένειάς της, αλλά και για τις δυσκολότερες μέρες των τελευταίων χρόνων της, μίλησε η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός που έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι ενός έτους με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποκάλυψε πως με το που γεννήθηκε η Εύα υπήρξαν αρκετές δυσκολίες, χωρίς να κρύψει ότι ο σύντροφός της την στήριξε με κάθε δυνατό τρόπο, σε όλους τους τομείς:

«Ουσιαστικά μας ζούσε ο Γιάννης από την εγκυμοσύνη μέχρι τον τοκετό. Ευτυχώς που είχε δουλειά, πρόσφερε κι επωμίστηκε μόνος του τα οικογενειακά βάρη. Ξέρεις, όταν έρχεται μία εγκυμοσύνη, έχεις απίστευτα έξοδα: Να φτιάξεις ένα δωμάτιο, να πάρεις ρούχα και πολλά άλλα. Όπως καταλαβαίνεις, τα έξοδα ήταν τεράστια και τα ανέλαβε όλα ο Γιάννης, μόνος του. Δούλευε ατελείωτες ώρες, σκεφτόταν και φρόντιζε για εμάς κι εγώ εξαρτιόμουν από εκείνον, όπως και το παιδί μας».

Πως ένιωθε όμως όταν ο Γιάννης εργαζόταν κι εκείνη έπρεπε να μένει σπίτι για να μεγαλώνει το παιδί του; Όπως δηλώνει η Βάσω Λασκαράκη, ανάμεσά τους δεν υπήρχε ανταγωνισμός, ούτε ένιωσε υποδεέστερη απέναντί του όσον αφορά στα επαγγελματικά:

«Μα, με τον Γιάννη είμαστε οικογένεια, όχι αντίπαλοι. Από την άλλη, δεν μου έλειπε η δουλειά μου, επειδή λάμβανα καθημερινά άλλες πληροφορίες, αντιμετώπιζα άλλες καταστάσεις. Δεν ήταν τίποτα πια το ίδιο, είχα μία εντελώς διαφορετική καθημερινότητα με την Εύα στο σπίτι, οπότε δεν μου έλειπε ή δεν προλάβαινα να σκεφτώ κάτι άλλο. Χαιρόμουν που τη Δευτέρα το βράδυ καθόμουν να δω το «Κάτω Παρτάλι», επειδή έπαιζε ο Γιάννης, χαιρόμουν που είχε τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο και η δουλειά αυτή θα μας έφερνε τα λεφτά στο σπίτι. Άρχισα να αγχώνομαι από την άνοιξη και μετά, αλλά τον Ιούνιο όλα άλλαξαν και, όπως σου είπα, είχα προτάσεις και βρήκα αμέσως δουλειά».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε και ποιες ήταν οι πιο δύσκολες ημέρες που έζησε τα τελευταία χρόνια:

«Είμαι πολύ επιλεκτική επάνω στη δουλειά. Ειδικά φέτος που η ζωή μου είναι εντελώς διαφορετική, που έπρεπε να σκεφτώ και να αποφασίσω για έναν άλλο άνθρωπο πρώτα και όχι για μένα. Δεν ήθελα να διαμορφώσω ένα πρόγραμμα και να μην μπορώ να δω το παιδί μου! Όχι. Επέλεξα πολύ προσεκτικά το τι θα κάνω φέτος και, δεν σου κρύβω, ότι δεν ήθελα να κάνω δύο πράγματα μαζί. Όσο είχα τις πρόβες, πριν τα γυρίσματα, θυμάμαι ότι επί δύο ημέρες σερί είδα την Εύα μόνο για 10 λεπτά και είχα τις τύψεις και τις ενοχές ότι το παιδί με χρειαζόταν κι εγώ έλειπα. Ε, εντάξει, ήμουν χάλια. Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες μέρες των τελευταίων χρόνων».

Τέλος, στην ερώτηση πως θα ήταν η ζωή της χωρίς τον Γιάννη, απάντησε:

«Πραγματικά δεν έχω ιδέα… Φαντάζομαι πολύ διαφορετική. Βασικά δεν θέλω να το σκέφτομαι».

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ