2014-11-09 15:52:09
Φωτογραφία για Απαγωγή θρίλερ φοιτήτριας: Μετά από 10 μέρες ομηρίας και αφού πήραν λίτρα την άφησαν ελεύθερη
Μοιάζει με σενάριο αστυνομικού θρίλερ, όμως αυτό που έζησε μια νεαρή φοιτήτρια είναι πέρα για πέρα αληθινό. Απαγωγείς κρατούσαν όμηρο για αρκετές ημέρες μία 27χρονη ζητώντας ένα εξωφρενικό ποσό από την οικογένεια της .

Τελικά μετά από 10 ημέρες διαπραγματεύσεων η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη από τους απαγωγείς της, αφού πρώτα ο πατέρας της κατέβαλε στους απαγωγείς μερικές χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν στις 31 Οκτωβρίου του 2014 περίπου 10 η ώρα τη νύχτα , όταν οι απαγωγείς άρπαξαν την φοιτήτρια από την περιοχή της Κυψέλης με σκοπό να ζητήσουν ως αντάλλαγμα για την ζωή της το ποσό των 10.000.000 ευρώ.

Μετά από 10 μέρες αγωνίας, συζητήσεων και σκληρών διαπραγματεύσεων, τελικά ο πατέρας της κοπέλας κατάφερε να πείσει τους απαγωγείς να αφήσουν ελεύθερο το παιδί του, καταβάλλοντας τους το ποσό των 82.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας της φοιτήτριας παρέδωσε τα λίτρα το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου και είχε συμφωνηθεί νωρίτερα να γίνει το deal και σήμερα Κυριακή οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερη την κοπέλα στην ίδια περιοχή από όπου την είχαν αρπάξει.


Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εκτιμά ότι ο τρόπος με τον οποίο οι δράστες μείωσαν τις απαιτήσεις τους μαρτυρά ερασιτεχνισμό και αναζητούν στοιχεία στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον της 27χρονης.

Προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ