2014-11-12 02:47:04
Φωτογραφία για Δασκάλα δημοτικού διώκεται για βιασμό του γιου της!
Η  Λόρι Άν Άντερσον (Lori Ann Anderson), η οποία τα τελευταία 29χρόνια εργαζόταν ως εκπαιδευτικός κατηγορείται ότι μαζί με τον πρώην σύζυγό της βίασε το γιο της.

Η 50χρονη δασκάλα - το τελευταίο διάστημα δίδασκε σε δημοτικό σχολείο στο Cridersville, μια μικρή πόλη στο Οχάιο των ΗΠΑ - εμφανίστηκε τη Δευτέρα ενώπιιον δικαστηρίου και δήλωσε αθώα.

Η κατηγορουμένη - που δεν έχει «προκαλέσει ούτε μια φορά»  σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αμερικανικου Τύπου - αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο.

Συγκεκριμένα, διώκεται για 23 κακουργήματα, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και 11 αδικήματα για βιασμό καθώς και δύο κατηγορίες για παρεμπόδιση δικαιοσύνης.

Συγκατηγορούμενος της δασκάλας είναι ο πρώην σύζυγός της ο 53χρονος Τσαρλς Γίκαφ (Charles Wycuff), ο οποίος αντιμετωπίζει 54 κακουργήματα.

Οι πράξεις της δασκάλας φέρονται ότι τελέστηκαν τον Ιούνιο του 1999 ενώ αυτές του τότε συζύγου της ξεκίνησαν δυο χρόνια νωρίτερα, το 1997 όταν ο γιος τους ήταν ακόμη έφηβος.

Πριν ο εισαγγελέας ασκήσει δίωξη εναντίον του πρώην ζεύγους, οι αστυνομικές αρχές ερευνούσαν την υπόθεση επί δυο χρόνια.

Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν ο γιος των δύο κατηγορουμένων, που σήμερα είναι, περίπου 30 ετών, κατήγγειλε τους γονείς του στην αστυνομία.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ