2014-11-16 20:06:53
Φωτογραφία για Τι συνέβη και η Σπυροπούλου έκλεισε μια ώρα νωρίτερα την εκπομπή;
Μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 13,00 και όχι στις 14,00 που κανονικά ολοκληρωνόταν το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» αποφάσισε να κλείσει την εκπομπή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Χωρίς κανείς να έχει υποψιαστεί κάτι ή να το περιμένει, η παρουσιάστρια ειδοποίησε εν ώρα εκπομπής σήμερα τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού ενημερώνοντάς τα ότι δεν επρόκειτο να τελειώσει την εκπομπή της την προκαθορισμένη ώρα αλλά μία ώρα νωρίτερα. Αμέσως επικράτησε πανικός στο κανάλι καθώς έπρεπε να βρεθεί ο τρόπος που θα καλυπτόταν αυτή η μία ώρα. Ευτυχώς, η λύση βρέθηκε άμεσα και τελικά μπήκε σε επανάληψη η χθεσινή εκπομπή του Βασίλη Καλλίδη.

Λίγο αργότερα ο Alpha εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για μαζέψει τα ασσυμμάζευτα: «Ο Alpha ζητάει την κατανόηση των τηλεθεατών γιατί αναγκάστηκε να διακόψει τη ροή του προγράμματος της εκπομπής Σπίτι μου σπιτάκι μου λόγω προβλήματος υγείας που προέκυψε σε βασικό τεχνικό συντελεστή της εκπομπής».

Όσο για το τι πραγματικά συνέβη, λέγεται ότι η Κωνσταντίνα στενοχωρήθηκε από την απουσία του στενού της συνεργάτη Παύλου Σταματόπουλου από την εκπομπή σήμερα και γι' αυτό πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εκτός από τον Παύλο Σταματόπουλο, έλειπε και ο σκηνοθέτης της εκπομπής Περικλής Βούρθης, για προσωπικούς λόγους. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα αποφάσισε να.... "κλείσει το μαγαζί", καθώς, δεν ήταν ευχαριστημένη από την εξέλιξη της ροής των θεμάτων!

Πηγή: gossiptv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ