2014-11-16 23:56:08
Φωτογραφία για Οργή από την ΑΠΑΓΩΓΗ του David Beckham...Τι συνέβη με τον Βρετανό star; [video]
Σάλος έχει προκληθεί από βίντεο που προβάλει απόσπασμα από υποτιθέμενη απαγωγή του Βρετανού σταρ Οργή ξέσπασε στο διαδίκτυο -και όχι μόνο- από βίντεο εταιρείας ασφάλειας που χρησιμοποιεί έναν σωσία του David Beckham για την τελευταία της διαφήμιση.

Πρόκειται για την εταιρεία CrisisCast, η οποία σκηνοθέτησε την επίθεση εναντίον του διάσημη πρώην ποδοσφαιριστή για να προωθήσει ένα νέο της προϊόν.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ειδικοί υποστηρίζουν ότι η αναπαράσταση αυτή στην ουσία θέτει σε κίνδυνο τον Beckham αλλά και όλη του την οικογένεια καθώς «βάζει ιδέες» στους απανταχού εγκληματίες.

Στην πραγματικότητα αυτό που διαφημίζει η εταιρεία είναι ένα ζωντανό «κασκαντερικό» που θα δει ο κόσμος στο Ολύμπια του Λονδίνου τον επόμενο μήνα κατά της διάρκεια της έκθεσης Transport Security Expo. Το βίντεο είναι ένα κομμάτι «για να ανοίξει η όρεξη».

Αναμαλλιασμένος ο σωσίας του Beckham βγάζει τη σακούλα από το κεφάλι, ισιώνει τη γραβάτα και ρωτά: «ξεκίνησε το σόου»;

Ο Ken Wharfe, σωματοφύλακας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, πάντως, καταδίκασε την ενέργεια θεωρώντας «μέγα λάθος» να χρησιμοποιούν σωσίες διασήμων για τέτοιους λόγους, με τον φόβο ότι θα λειτουργήσουν ως μπούμερανγκ Ο ίδιος ο Ντέιβιντ δεν έχει απαντήσει ακόμη… Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ