2014-11-24 23:12:20
Φωτογραφία για ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 εκ. ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ Radio Marca ΑΚΟΥΣΑΝ... ΜΙΤΣΕΛ, ΡΟΜΠΕΡΤΟ, ΜΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΡΙ!
Ο Μίτσελ μίλησε σε ισπανικό ραδιόφωνο για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Ατλέτικο.

Ανάμεσα στα άλλα ο Ισπανός τεχνικό σχολίασε στο Radio Marca το πως η Ατλέτικο μπορεί να βάλει δυσκολίες σε έναν αντίπαλο: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι για να υποφέρει στο γήπεδο. Είναι μία ομάδα που σε κάνει να υποφέρεις. Όταν έχεις τον Κόκε σημαίνει το 70% των γκολ μίας ομάδας. Πως να τον σταματήσεις; Είναι κάτι πολύ δύσκολο».

Επίσης για τον Ράμος Ρεάλ τόνισε: «Είναι ένας ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου.

Συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που έχει πει».

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ που επίσης μίλησε στο εν λόγω ισπανικό ραδιόφωνο σε νέες δηλώσεις του στην Αργεντινή διευκρίνισε για το μέλλον του: «Πάντα το ήθελα αυτό. Το να γυρίσω δηλαδή στην Ρίβερ Πλέιτ για να αποσυρθώ εκεί από την ενεργό δράση. Όμως όπως έχω τονίσει ξανά έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι την επόμενη χρονιά και είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα. Όλα αυτά θα πρέπει να τα δούμε στο μέλλον».

Στο Radio Marca -που έφερε στην Αθήνα επιτελείο με τρία άτομα- οι Μίτσελ, Μποτία, Τσόρι και Ρομπέρτο μίλησαν για περίπου 2 ώρες. Το πρόγραμμα από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο που στήθηκε στο Καραϊσκάκη άκουγαν 2 και πλέον εκατ. ακροατές! Η απήχηση όπως ήταν φυσικό ήταν πολύ μεγάλη με τους ερυθρόλευκους να μιλούν κυρίως για την... μάχη με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ