2014-11-30 16:58:06
Φωτογραφία για Γάμος έκπληξη στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων - Δείτε φωτογραφίες και video
Στα Χανιά επέλεξε να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της η Σοφία Κουτσιανά, κόρη της... προέδρου της Apivita, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών στην Ελλάδα, Νίκης Κουτσιανά

Η Σοφία και ο καλός της, Jolly Jackson, επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο, στα όμορφια Χανιά, σε μια σεμνή τελετή που έγινε στο Μεγάλο Αρσενάλι, στο Παλιό Λιμάνι.

H νύφη συνοδεύτηκε στην αγκαλιά του καλού της, που την περίμενε με ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια, έξω από την είσοδο του ΚΑΜ

Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Χανιων κ. Τάσος Βάμβουκας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γιωργο Πουλιδάκη. Το Μεγάλο Αρσενάλι άνοιξε για πρώτη φορά τις "πύλες του" για να φιλοξενήσει πολιτικό γάμο και όπως φαίνεται... τα κατάφερε περίφημα. Ο κ. Βάμβουκας, σημείωσε ότι το χαρμόσυνο γεγονός μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για το "άνοιγμα" και άλλων χώρων που θα φιλοξενούν πολιτικούς γάμους, στα πλαίσια μάλιστα της προσπάθειας που γίνεται, τα Χανιά να προσελκύσουν το γαμήλιο τουρισμό.

Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή, το ερωτευμένο ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του χορό

Η όμορφη νύφη που έλαμπε από ευτυχία, εξέπληξε τους καλεσμένους, παίρνωντας την κιθάρα της και αφιερώνοντας στον καλό της ένα τραγούδι.

Εμείς να τους ευχηθούμε σε όλη τους τη ζωή, να ειναι πάντα τόσο χαρούμενοι και αγαπημένοι και να έχουν βίον ανθόσπαρτο.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ