2014-12-03 14:00:19
Φωτογραφία για ΔΙΝΕΙ... «ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10εκ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΣΑΜΙ»!
Οι Ιταλοί κάνουν ειδική αναφορά στον Κασάμι, ο οποίος φέρεται να είναι στη λίστα του Αλέγκρι που ψάχνει να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας του. Μάλιστα, πιστεύουν ότι ένα ποσό της τάξης των 10.000.000 ευρώ δεν θα... πεταχτούν στον άνεμο.

«Ο Κασάμι θα μπορούσε να επιστρέψει στη Serie A», με αυτές τις λέξεις ξεκινάει το δημοσίευμα του ιταλικού Μέσου "sportevai.it" και στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην παρουσία του στην Παλέρμο όταν ήταν 18 ετών.

Η αναφορά τους στο μέσο των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Το ταλέντο κι η (υπερβολική) προσωπικότητά του

Ο Κασάμι ταιριάζει σε αυτό που θέλουν οι «μπιανκονέρι»: έχει ταλέντο, πολύ προσωπικότητα (κάποιοι λένε πάρα πολύ) και πάνω απ' όλα έχει έντονη επιθυμία να πάρει εκδίκηση από το ιταλικό ποδόσφαιρο, το οποίο δεν χειρίστηκε καλά όταν ήταν νέος. Ο 22χρονος σε σχέση με τον παίκτη που ήταν στην Παλέρμο, είναι διαφορετικός, πιο ώριμος και το δείχνει με το παιχνίδι του στο πράσινο ορθογώνιο.


Ένας ολοκληρωμένος playmaker

Εκτός από το γκολ του στη Γιουβέντους, έχει πετύχει άλλα τρία στο πρωτάθλημα αλλά πάνω απ' όλα αποτελεί σημείο αναφοράς για τους συμπαίκτες του στην επιθετική γραμμή. Είναι ένας ολοκληρωμένος playmaker με σπουδαία φυσική δύναμη, ο Κασάμι έχει την τεχνική και την ικανότητα να κλοτσήσει με τα δύο πόδια δυνατά. Προτιμά να παίζει στο κέντρο, εκεί όπου ο Αλέγκρι ψάχνει για ενισχύσεις, αλλά ο τεχνικος των Ελλήνων, ο Ισπανός Μίτσελ, τον χρησιμοποιεί συχνά στ' αριστερά. Για να τον πάρει η Γιουβέντους θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ: συνυπολογίζοντας την ηλικία με τις δυνατότητες του Κασάμι, δεν θεωρείται ότι τα λεφτά θα πεταχτούν στον άνεμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ