2014-12-10 00:47:14
Φωτογραφία για ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ!
Βολεύτηκαν όλου τελικά στο Τορίνο! Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθαν ισόπαλες 0-0, για την 6η αγωνιστική του Α' ομίλου του Champions League και έτσι οι Ιταλοί ακολούθησαν, ως... δεύτεροι με 10 βαθμούς, τους Ισπανούς (13 β.) στους «16» του Champions League, με τον Ολυμπιακό να μένει τρίτος με 9 και να συνεχίζει στους «32» του Europa League.

Παράόλο που οι «ροχιμπλάνκος» είχαν όλα τα βασικά τους στελέχη στον αγώνα, δεν τον χτύπησαν με... όλες τους τις δυνάμεις. Εχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση από την περασμένη αγωνιστική, ήξεραν ότι τους αρκούσε η ισοπαλία για να πάρουν την πρώτη θέση και γι' αυτήν αγωνίστηκαν. Μάλιστα την πήραν σχετικά εύκολα και έκαναν τη δουλειά τους.

Οσο για την Γιουβέντους... Κυριάρχησε σε όλο τον αγώνα, είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής μπάλας (70% - 30% στο 27', 65% - 35% στο ημίχρονο, παραπλήσια στο τέλος), ήταν η ομάδα που έδειξε περισσότερες επιθετικές διαθέσεις, αλλά στο τέλος, μετά το 80', φοβήθηκε μήπως γίνει η… στραβή για την ίδια και μετά το 85' σπανίως επιτέθηκε. Αυτή η διστακτικότητα, με τις παράλληλες πάσες, ενόχλησε τους οπαδούς της, που αποδοκίμασαν σε κάποια στιγμή.


Βέβαια ο... σκοπός αγιάζει τα μέσα και η Γιουβέντους πήρε τελικά αυτό που ήθελε, σε ένα ματς το οποίο δεν είχε αλλαγή(!) και στο τέλος υπήρξε μόλις ένα λεπτό καθυστέρησης! Η Ατλέτικο είχε, πάντως, δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γκάμπι στο 50' (η μόνη της φάση στο δεύτερο ημίχρονο), ένα τετ-α-τετ του Κόκε στο 7' (απέκρουσε ο Μπουφόν) και άλλες δύο καλές στιγμές με τους Γκαρθία (23') και Σουάρεθ (43').

Από την πλευρά της, η Γιουβέντους, είχε την κοντινή προβολή του Γιορέντε στο 8', το σουτ του Τέβες στο 19' και μια κεφαλιά του Γιορέντε στο 32' για το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δημιούργησε καλύτερες φάσεις (54', 63', 83' Πογκμπά, 57', 75' Βιδάλ) αλλά δεν σκόραρε.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Εβρά, Πογκμπά, Πίρλο, Βιδάλ, Περέιρα, Τέβες, Γιορέντε.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μογιά, Σικέιρα, Χουάνφραν, Γοδίν, Χιμένεθ, Γκάμπι, Σουάρεθ, Κόκε, Τουράν, Γκαρθία, Μάντζουκιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ