2014-12-10 01:07:05
Φωτογραφία για «Πάντινγκτον»: Ο γλυκός μας χνουδωτός γκαφατζής έφτασε στην Αθήνα [video]
Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2014. Ατελείωτο παιχνίδι και εκατοντάδες ζεστές αγκαλιές περίμεναν τον αγαπημένο μας κύριο Πάντινγκτον κατά την επίσκεψή του στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis. Το Περουβιανό αρκουδάκι με το αστείρευτο πάθος για την αγγλική κουλτούρα, ο σκανδαλιάρης χνουδωτός φίλος μας που ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο για να χαρίσει χαμόγελα και αισιοδοξία, έφτασε στην πρεμιέρα της ταινίας του που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και γιόρτασε μαζί μας την παγκόσμια κινηματογραφική του επιτυχία.

Στην ειδική, γιορτινή προβολή που γέμισε το Odeon Kosmopolis με χρώματα και χαρούμενες φωνές, μικροί και μεγάλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία σε πρώτη προβολή, παρέα με τους Έλληνες συντελεστές που δάνεισαν τις φωνές τους στους αγαπημένους μας κινηματογραφικούς ήρωες. Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους της βραδιάς ήταν μεταξύ άλλων οι Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Έλενα Ασημακοπούλου, Αφροδίτη Σημίτη και Έλενα Κατραβά, οι οποίοι παρακολούθησαν την προβολή παρέα με τα παιδιά και τους φίλους τους.


Λίγα λόγια για την ταινία:

Στις 11 Δεκεμβρίου υποδεχόμαστε τον υπέροχο, κινηματογραφικό κο Πάντινγκτον – και στα ελληνικά με τη φωνή του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ένας νεαρός Περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ταξιδεύει από τις αχανείς ζούγκλες της χώρας του μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι όπως τη φανταζόταν δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν. Η μητέρα και τα παιδιά της οικογένειας, αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του (“Παρακαλώ φροντίστε αυτόν τον αρκούδο”), αποφασίζουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του μια προσωρινή διαμονή στο ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους. Κι ενώ όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη συνύπαρξη του σκανδαλιάρη Πάντινγκτον με τη νέα του οικογένεια, τα πράγματα θα έρθουν άνω κάτω όταν το σπάνιο αρκουδάκι μας θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων, την οποία υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ