2015-01-04 23:25:07
Φωτογραφία για «ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΤΟ... ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!»
Στη θετική εικόνα του Πλατανιά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Κώστας Μενδρινός.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων και νυν της Κρητικής ομάδας τόνισε στη NOVA: «Σίγουρα, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Στηθήκαμε πάρα πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό. Πριν το 1-0 κάναμε κάποιες καλές ευκαιρίες όπου μπορούσαμε να προηγηθούμε. Και πριν να γίνει το 2-1, βγαίνει πάλι ο Τόρες μόνος του μπροστά… Είναι φάσεις που αν δεν τις εκμεταλλευτείς και κυρίως εκτός έδρας, νομίζω ότι η συνέχεια μετά δεν θα είναι τόσο καλή.

Σίγουρα το 'πληρώσαμε' ότι δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί επιθετικά. Όταν δεν σκοράρεις εκτός έδρας και κυρίως στο Καραϊσκάκη, το... πληρώνεις. Δεν είναι ομάδα ο Ολυμπιακός που αν δεν βάλεις αυτά τα γκολ θα σου χαριστεί. Νομίζω ότι πρέπει να δείξουμε περισσότερη έφεση στο σκοράρισμα, να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό, γιατί πραγματικά είναι πολλές οι ευκαιρίες που δημιουργούμε και δεν μπορούμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ.

Τα στοιχεία είναι θετικά για εμάς. Είναι ενθαρρυντικά για την συνέχεια, γιατί ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Έχει πάρα πολλά παιχνίδια Κυπέλλου και υπάρχει φυσικά το πρωτάθλημα και πρέπει να φανούμε πάρα πολύ πειστικοί σε αυτά, αρχής γενομένης από αυτό της Τετάρτης με τον Ηρακλή που είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Η συνέχεια εξαρτάται από μας. Να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, να δείχνουμε πρόσωπο όπως το σημερινό και δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Εύχομαι δηλαδή...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ