2015-01-05 04:36:07
Φωτογραφία για Η εξομολόγηση του τελευταίου συζύγου της Μαλβίνας Κάραλη για τον γάμο τους
"Είμαι πάνω απ' όλους και κάτω από αυτόν", δήλωνε στην τηλεοπτική εκπομπή της η Μαλβίνα Καράλη την εποχή του τρίτου και τελευταίου γάμου της με... τον συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλο. Ο τελευταίος 13 χρόνια μετά τον θάνατο της μιλάει μεταξύ άλλων για την δυνατή αυτή αγάπη σε συνέντευξη του στο περιοδικό People

"Μου λείπουν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα που έφυγαν πριν από εμένα. Και δεν είναι λίγα. Η δημοσιότητα φτιάχνει μύθους και ζευγάρια. Την Μαλβίνα την αγάπησε πολύ ο κόσμος, τη θυμάται και φαίνεται πως εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τη ζωή της", σημειώνει για το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα το όνομα του είναι συνδεδεμένο με τη Μαλβίνα.

Ο ίδιος, κληθείς να σχολιάσει την παλιότερη δήλωση του: "Έχω πολλές ενοχές με τη Μαλβίνα. Έπρεπε να της έχω φερθεί καλύτερα", διευκρίνισε: "Είναι οι ενοχές του επιζώντος. Σκέφτεσαι πως κάτι καλύτερο θα μπορούσες να έχεις κάνει στη σχέση. Και ο μίστερ τέλειος να υπήρξες, που εγώ δεν ήμουν, οι ενοχές θα σε τρώνε ως το δικό σου τέλος. Μάλλον πληρώνεις το τίμημα λίγων χρόνων ζωής παραπάνω".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ