2015-01-09 01:23:09
Φωτογραφία για Μια ξεχωριστή υποδοχή για το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς!
Μια ξεχωριστή υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου MSC Sinfonia έκανε προχθες ο δήμος του Πύργου και η... διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, το οποίο κατέπλευσε στο Κατάκολο νωρίς το πρωί. Το κρουαζιερόπλοιο, ήταν το πρώτο καράβι για το 2015, που προσεγγίζει το λιμάνι του Κατακόλου κι έτσι, ο δήμος Πύργου και το Λιμενικό Ταμείο επιφύλαξαν μια όμορφη υποδοχή στον καπετάνιο και το πλήρωμα της κρουαζιέρας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, Διονύσης Αντωνόπουλος και ο ταξιδιωτικός πράκτορας, Παναγιώτης Φάκλαρης, οι οποίοι, ξεναγήθηκαν στους χώρους του κρουαζιερόπλοιου και αντάλλαξαν δώρα με τον καπετάνιο.

Το κρουαζιερόπλοιο MSC Sinfonia, ιταλικών συμφερόντων, κατέφθασε στο λιμάνι του Κατακόλου νωρίς προχθες το πρωί, μεταφέροντας πάνω από 1500 τουρίστες ενώ αυτό ήταν και το τελευταίο του ταξίδι, με το Κατάκολο να γίνεται ο τελευταίος «σταθμός», πριν πάρει το δρόμο για το ναυπηγείο στην Ιταλία, όπου αναμένεται να «αλλάξει» όψη.


«Καλωσορίσαμε στο λιμάνι μας το MSC Sinfonia το οποίο είναι το πρώτο καράβι που φτάνει μέσα στο 2015. Ελπίζουμε το ποδαρικό να είναι καλό για το λιμάνι μας. Είχαμε αποφασίσει με το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου να γιορτάσουμε την άφιξη του πρώτου πλοίου διαφορετικά με μία γιορτή η οποία θα είχε τοπικό χαρακτήρα αλλά το πρόσφατο ναυτικό ατύχημα που είχαμε βόρεια της Κέρκυρας δεν μας το επιτρέπει. Δεν θεωρούμε σωστό εμείς να γιορτάζουμε και άλλοι να είναι αγνοούμενοι και να είναι δυστυχώς μακριά από κοντά μας», είπε μεταξύ άλλων λίγο μετά την ολοκλήρωση της λιτής εκδήλωσης ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, Διονύσης Αντωνόπουλος.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ