2015-01-17 15:40:14
Φωτογραφία για «ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ο ΜΠΑΧΟΥΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ»! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Πάνος Δημητριάδης αποθεώνει μέσω του "gazzetta.gr" τον συμπαίκτη του στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ναμπίλ Μπαχούι, το όνομα του οποίου ακούγεται για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά «Φίλε σήμερα έμαθα πως υπάρχουν δημοσιεύματα από την Ελλάδα για τον Μπαχούι. Είναι παικταράς, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας», είναι τα πρώτα λόγια του Πάνου Δημητριάδη, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της ΑΪΚ Στοκχόλμης, αναφορικά με τον συμπαίκτη του και πρώτο σκόρερ της περυσινής σεζόν με 14 γκολ και εφτά ασίστ.

«Δεν είναι μαζί μας αυτές τις μέρες γιατί έχει υποχρεώσεις με την εθνική Σουηδίας στο Ντουμπάι. Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται αλλά επαναλαμβάνω είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου». 

Ο 28χρονος μέσος θεωρεί πως ο συμπαίκτης του μπορεί να σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο κάνοντας λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που δεν διστάζει να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

«Μπορεί άνετα να παίξει σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα από το σουηδικό. Είχαμε τον ίδιο μάνατζερ, τον Νέναντ Λούκιτς, όμως όπως γράφουν εδώ πλέον έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Ιμπραχίμοβιτς, τον Ραϊόλα. Είναι ταχύς, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, καλό σουτ με έφεση στα απευθείας χτυπήματα φάουλ και καλά τελειώματα κάτι που αντικατοπτρίζεται στις περυσινές επιδόσεις του στο σκοράρισμα.

Θα έλεγα πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στη φωτιά, πολύ δυναμικό που παίρνει πρωτοβουλίες».

Υπάρχει τελικά κάτι που δεν κάνει καλά στον αγωνιστικό χώρο ο Μπαχούι;

«Αρνητικό θα χαρακτήριζα το γεγονός πως δεν χρησιμοποιεί το κεφάλι του, ενώ είναι παίκτης ψυχολογίας. Όταν βρίσκει όμως ρυθμό είναι πραγματικά ασταμάτητος.

Ο πρώην άσος της Σάντερφιορντ εκτιμά πως ο 23χρονος εξτρέμ θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στον Ολυμπιακό.

«Τα τελευταία δύο χρόνια έκανε εκπληκτικές χρονιές και μπορώ να πω πως ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΪΚ. Έχει όλα τα προσόντα να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο και πιστεύω θα μπορούσε να σταθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Μπαχούι είναι παίκτης που δεν φοβάται κανέναν. Αναλαμβάνει συνεχώς πρωτοβουλίες και δεν φοβάται να κάνει λάθη».

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ