2015-01-18 13:04:14
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΛΛΑ... ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό, στο πρώτο παιχνίδι του Περέιρα στο Καραϊσκάκη.

Από την προηγούμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, περνώντας εκείνος στην πρώτη θέση μετά την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα στη Τρίπολη.

Πλέον εκείνο που καλούνται να κάνουν οι ερυθρόλευκοι είναι να παραμείνουν μόνοι πρώτοι μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να πανηγυρίσουν το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Σημερινός αντίπαλος για το Θρύλο είναι ο Παναιτωλικός, τον οποίο θα υποδεχθεί στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο εντός έδρας ματς του Βίτορ Περέιρα (19:30, Novasports 1).

Οι Αγρινιώτες έχουν δείξει πως φέτος διεκδικούν με αξιώσεις το «πλασάρισμά» τους στην πρώτη πεντάδα και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό κόντρα στους ερυθρόλευκους.


Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Περέιρα σκοπεύει να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα και το ίδιο σύστημα (4-2-3-1) που χρησιμοποίησε στην Ξάνθη, με μία αλλαγή τον Φορτούνη αντί του Τσόρι.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Μασουακού.

Στα χαφ θα είναι ο Κασάμι και ο Μανιάτης, με τους Ντοσεβί και Αφελάι στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Σαλίνο, Γιαννούλης, Διαμαντάκος και Μπενίτες.

Εκτός έμειναν οι Ντομίνγκεζ, Μιλιβόγεβιτς, Μποτία, Φουστέρ και Εντινγκά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ