2015-01-20 05:19:09
Φωτογραφία για Η Χαλκιδική πήγε... Ολλανδία
Στην Ολλανδία για πέμπτη συνεχή χρονιά ταξίδεψαν καλοκαιρινές φωτογραφίες από το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής.

Με εικόνες από τις 61 χαρτογραφημένες παραλίες του τρίτου "ποδιού" της Χαλκιδικής, τα επτά παραδοσιακά ψαρολίμανα και τα 300 χιλιόμετρα ακτογραμμής κατέκλυσε την ολλανδική αγορά ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, με την ευκαιρία της διεθνούς τουριστικής έκθεσης "Vakantiebeurs", όπου συμμετείχε ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Αναλυτικότερα, ο Οργανισμός πρότεινε στους Ολλανδούς προγράμματα διακοπών, που στρέφονται γύρω από το "αθωνικό καλοκαίρι" και συνδυάζουν φυσιολατρικές, περιπατητικές, γαστρονομικές, αρχαιολογικές και πολιτιστικές αποδράσεις.

Ιδιαίτερη ήταν και η προβολή των πέντε κάμπινγκ της παράκτιας ζώνης, τα οποία προώθησαν στην ολλανδική αγορά ολοκληρωμένα και ποικιλόμορφα τουριστικά πακέτα, προοριζόμενα σε λάτρεις της συγκεκριμένης τουριστικής μορφής.


«Η αγορά της Ολλανδίας συγκαταλέγεται πλέον σε εκείνες που τροφοδοτούν με ποιοτικούς επισκέπτες όλες τις προαθωνικές και αριστοτελικές περιοχές. Πρόκειται για αποτέλεσμα/απόρροια πολυετούς και συστηματικής προσπάθειας προβολής της περιοχής στις Κάτω Χώρες, η οποία συνδυάσθηκε με επιτυχείς ως προς το αποτέλεσμα συνέργειες, που επέφεραν διαδικτυακές πωλήσεις και προσέλκυσαν ήδη στην περιοχή τρία τουριστικά γραφεία, προερχόμενα από την Ολλανδία», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού.

Ο φετινός σχεδιασμός του Οργανισμού για την ολλανδική αγορά προβλέπει -μεταξύ άλλων- πραγματοποίηση ενός καλά οργανωμένου γαστρονομικού ταξιδιού εξοικείωσης, απευθυνόμενου σε εκπροσώπους Τύπου, το οποίο θα ολοκληρωθεί στη διάρκεια του Mount Athos Area KOUZINA 2015 Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ