2015-01-20 05:30:12
Φωτογραφία για Συνεχίζουν να διογκώνονται τα ''φέσια'' προς τη ΔΕΗ
Στο «κόκκινο» έχει επανέλθει η ρευστότητα της ΔΕΗ, συμπαρασύροντας συνολικά την αγορά ηλεκτρισμού, καθώς... οι ανεξόφλητες οφειλές από απλήρωτους λογαριασμούς ξεπέρασαν τα 2 δισ. ευρώ.

Τα επίσημα στοιχεία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, για το πως διαμορφώνονται οι ανεξόφλητες οφειλές της ΔΕΗ μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2014 και τα οποία, όπως επιβεβαιώνουν παράγοντες της επιχείρησης, δεν έχουν διαφοροποιηθεί αισθητά, αποκαλύπτουν το συνολικότερο πρόβλημα της ύφεσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων και τη δυσκολία διαχείρισης του προβλήματος για τον μοναδικό πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος της αγοράς.

Η πρώτη μεγάλη διόγκωση των ανεξόφλητων οφειλών από απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος παρατηρήθηκε στο τρίτο τρίμηνο του 2013, όπου διαπιστώθηκε αύξηση 18% σε σχέση με το πρώτο 5μηνο του ίδιου έτους, εξέλιξη που αποδίδεται από τη ΔΕΗ στο ΕΕΤΗΔΕ του 2012 και στην επιδείνωση των οικονομικών δυνατοτήτων των πελατών της, λόγω των αυξημένων φορολογικών τους υποχρεώσεων προς την πολιτεία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Χαλκιδική πήγε... Ολλανδία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Χαλκιδική πήγε... Ολλανδία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ