2015-01-20 16:07:36
Φωτογραφία για «Τρίβουν τα χέρια» μετά το λουκέτο των Κυπριακών Αερογραμμών – Η Blue Air έκλεισε 2000 κρατήσεις μέσα σε δύο μέρες
Η ρήση «ο θάνατος σου η ζωή μου» κολλάει γάντι στην περίπτωση των Κυπριακών Αερογραμμών και των άλλων αεροπορικών εταιρειών Aegean, Blue Air αλλά και άλλων εταιρειών που θα δραστηριοποιηθούν στο νησί.

Η Blue Air μέσα σε δύο ημέρες αύξησε στις 2000 τις κρατήσεις της ενώ από τη Δευτέρα αύξησε τις πτήσεις προς την Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Με προορισμό την Αθήνα έχουν προγραμματιστεί 7 πτήσεις την εβδομάδα μια κάθε ημέρα και τρεις πτήσεις Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή από Κύπρο προς Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια διάσκεψης Τύπου η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα της επιχειρησιακή βάση στην Κύπρο που άνοιξε στις 19 Ιανουαρίου, πραγματοποιώντας πτήσεις Λάρνακα – Αθήνα και Λάρνακα – Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής.

Σημειώνεται ότι παραμένει και το ήδη υφιστάμενο δρομολόγιο της Blue Air προς Βουκουρέστι με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ σχεδιάζεται και η ανάπτυξη του δικτύου της από Κύπρο και σε άλλους προορισμούς.


Ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Tudor Constantinescu δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κύπριο ταξιδιώτη που μας εμπιστεύεται τα τελευταία εφτά χρόνια για τα ταξίδια του από και προς Βουκουρέστι. Εμείς με τη σειρά μας ανταποδίδουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη αυτή , δίνοντας την ευκαιρία στον Κύπριο επιβάτη να ταξιδεύει φθηνά και ασφαλισμένα και σε άλλους προορισμούς».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Orthodoxou Aviation Ltd (αντιπρόσωπος της Blue Air στην Κύπρο), Αντώνης Ορθοδόξου ανέφερε πως «είναι με ανάμεικτα συναισθήματα που υποδεχόμαστε την ανάπτυξη του πτητικού προγράμματος της Blue Air προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στον τομέα των αερομεταφορών στην κυπριακή αγορά μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις με τον κρατικό μας αερομεταφορέα, επέβαλαν την ανάληψη πρωτοβουλιών για την κάλυψη του μεγάλου και σημαντικού κενού που προέκυψε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το κοινό θα μας εμπιστευτεί και θα πετάξει με την Blue Air, όπως κάνει άλλωστε από το 2008».

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ