2015-01-20 20:15:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Πού θα γίνουν οι πιο γνωστοί Καρναβαλικοί Χοροί - Από τον Λευκό στον Κόκκινο
Η καρναβαλική περίοδος στην Πάτρα είναι πάντα γεμάτη με χορό, κέφι, τραγούδι και ξεχωριστούς χορούς. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην Πάτρα θα πραγματοποιηθούν οι χοροί που αποτελούν θεσμό για το καρναβάλι.

Ο «Λευκός χορός» θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Πέμπτη του Πατρινού Καρναβαλιού στις 19 Φεβρουαρίου. Το «Ακρωτήρι Club Restaurant», στο Ρίο θα ανοίξει τις πύλες του και θα υποδεχθεί όσους θέλουν θα διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν μέχρι το πρωί σε μια βραδιά την μουσική επένδυση της οποίας έχουν αναλάβει οι:Pagopoulos G, Pigas T, Siampanis P..

Δεν έχετε παρά να ντυθείτε στα λευκά και περάσετε μια αξέχαστη βραδιά σε ένα πάρτι-θεσμό που γίνεται τα τελευταία 36 χρόνια.

Ο «Κόκκινος χορός» θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, την τελευταία Παρασκευή του Πατρινού Καρναβαλιού στις 20 Φεβρουαρίου. Το «Otto» στην Όθωνος Αμαλίας θα έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη βραδιά για όσους βρεθούν στο πάρτι με free drink, προσεγμένο μπουφέ με ζυμαρικά κ.α.

Την μουσική επένδυση της βραδιάς έχουν αναλάβει ο Κωνσταντίνος Γεωργίου και ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος.

Την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς θα πραγματοποιηθεί και ο Χορός της Κινηματογραφικής, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ακόμη οριστικοποιήσει που θα λάβει χώρα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ