2015-01-20 23:24:13
Φωτογραφία για «Εγκληματική οποιαδήποτε συνέχιση της αναταραχής μετά τη Δευτέρα»
«Η πολιτική αναταραχή που προέκυψε έχει φτάσει οριακά τις τράπεζες και την... οικονομία και βέβαια η οποιαδήποτε συνέχιση της αναταραχής μετά τη Δευτέρα θα είναι εγκληματική για τη χώρα» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το βράδυ στα Ιωάννινα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επισήμανε ότι το Ποτάμι «θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην έχουμε εκλογές μετά τις εκλογές» καλώντας τους πολίτες να εμπιστευθούν μία γνήσια ευρωπαϊκή δύναμη, όπως είναι το κόμμα του.

«Το πρώτο θέμα που πρέπει να στηρίξει κάποιος σε μια τέτοια εκλογική μάχη» είπε χαρακτηριστικά «αν έχει αγωνία για τη χώρα του, είναι να επιλέξει μία δύναμη που είναι ευρωπαϊκή, αλλά ταυτόχρονα είναι και μία δύναμη ανανέωσης του πολιτικού χάρτη της χώρας» καθώς «οι βελτιώσεις της οικονομίας μας είναι πολύ απαραίτητες, αλλά στο πλαίσιο της Ευρώπης».


Ειδικά για τους αναποφάσιστους σημείωσε ότι ένα τμήμα από αυτούς θα οδηγηθεί στο Ποτάμι, επισημαίνοντας επίσης ότι είναι «τραγικό, απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό, ενάντια στην ισονομία που πρέπει να έχουμε» το γεγονός ότι «η κυβέρνηση σε μια λογική αιφνιδιασμού ξέχασε τους 18ρηδες».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι δεν είναι από αυτούς που λένε ότι έρχεται μία ανεύθυνη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς «η ανευθυνότητα είναι ένα στοιχείο όλου του πολιτικού συστήματος, δεν είναι ένα στοιχείο του ΣΥΡΙΖΑ» επιρρίπτοντας ευθύνες σε Αντ. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλο που «έκαναν μια από τις χειρότερες κυβερνήσεις, εμπνεύστηκαν από τον Τσίπρα που έλεγε θα σκίσω τα μνημόνια, και είπαν όχι δε θα το κάνετε εσείς, εμείς θα το κάνουμε».

«Δεν είναι θέμα μόνο δανείων δεν είναι θέμα μόνο να καλύψουμε κάποιες τρύπες» είπε ο ίδιος προσθέτοντας ότι «είναι σάπιο το σύστημα και προτεραιότητα του Ποταμιού για μετά τις εκλογές είναι η πάση θυσία κυβερνούμενη πολιτεία με ανθρώπους που θα εξασφαλίζουν τη χώρα στην Ευρώπη με υπουργούς- όχι μόνο από το Ποτάμι, που θα ξεπερνούν τα κομματικά γραφεία».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε από τα Ιωάννινα και στις κατηγορίες Βενιζέλου ότι το Ποτάμι δεν έχει ιδεολογία αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν εννοούν ιδεολογία τον σοσιαλισμό του Τσοχατζόπουλου που καθόταν στη διπλανή από τον Βενιζέλο καρέκλα, τότε το Ποτάμι δεν έχει ιδεολογία».

Επιτέθηκε επίσης και στον ΣΥΡΙΖΑ «που εκτοξεύει κατηγορίες για τις άδειες των καναλιών καλώντας τον να θυμηθεί ότι οι άδειες αυτές έχουν την υπογραφή του Νίκου Κωνσταντόπουλου». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ