2015-01-21 11:23:52
Φωτογραφία για Έχει ρεύμα ο Γ. Γιακουμάτος! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Γαλάζιος σεισμός από παλμό και συνωστισμό στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου στην Β’ Αθηνών με τη ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου.

Διάλεξε την μεγαλύτερη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου και αυτή αποδείχθηκε πολύ μικρή για τους χιλιάδες φίλους του, οι οποίοι του επιφύλαξαν πρωτόγνωρη υποδοχή με εκατοντάδες «γαλανόλευκες», παραπέμποντας στις ανοικτές συγκεντρώσεις που γινόντουσαν κάποτε… Αποδεικνύοντας πως η αυθεντική φιλία είναι αληθινή και παντοτινή.

Οι χιλιάδες φίλοι του, σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του κρατούσαν υψωμένες και με καμάρι γαλανόλευκες σημαίες, ενώ με βροντερά συνθήματα δεν τον άφηνα να ολοκληρώσει ούτε μια παράγραφο από τον λόγο του. Αυτό είπε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι το αυθεντικό και αληθινό μήνυμα νίκης της ΝΔ που στέλνει η Β” Αθηνών έξι μέρες νωρίτερα.

«Αυτό είναι το αυθεντικό και αληθινό γκάλοπ της πιο δύσκολης εκλογικής περιφέρειας της χώρας. Να είστε σίγουροι, ότι με εσάς συναγωνιστές η ΝΔ θα είναι και πάλι πρώτο κόμμα το βράδυ της Κυριακής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.


NewsRoom
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ