2015-01-21 12:14:20
Φωτογραφία για Εκλογές 2015: Τι ώρα θα ανακοινωθούν τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα;
Περίπου δυόμισι ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης, δηλαδή περίπου στις 9.30, η Singular Logic αναμένεται να δώσει την πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εκλογών 2015, ενώ εκείνη την ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί και από την εταιρεία πόσο ασφαλής θα είναι η συγκεκριμένη εκτίμηση, καθώς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση υπάρχει μία ιδιομορφία.

Σε 4.815 εκλογικά τμήματα, ποσοστό 25%, θα έχουν δοθεί στους δικαστικούς αντιπροσώπους κινητά τηλέφωνα με τα οποία αμέσως μετά το τέλος της καταμέτρησης στο συγκεκριμένο τμήμα θα στέλνουν κωδικοποιημένο μήνυμα στην εταιρεία με τα αποτελέσματα των εκλογών.

Τα εκλογικά τμήματα που διαθέτουν το συγκεκριμένο σύστημα έχουν επιλεγεί κυρίως με τεχνικά κριτήρια και όχι πολιτικά, διευκρινίζει, αλλά σαφώς δεν προτιμούνται πολύ μικρά τμήματα που δίνουν μη ενδεικτικά, για το σύνολο της επικράτειας, αποτελέσματα.

Τα περισσότερα αποτελέσματα από τα τμήματα που διαθέτουν SRT συνήθως καταφθάνουν στο χρονικό διάστημα από τις 8 μ.μ.- 9 μ.μ. εφόσον οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.


Για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές οι περιφέρειες θα διαθέτουν τη δυνατότητα να καταχωρίζουν στο σύστημα μετάδοσης και τους σταυρούς, ωστόσο η Singular Logic εκτιμά πως εκτός από την Αθήνα και τον Πειραιά, για τις υπόλοιπες περιοχές τα αποτελέσματα σταυροδοσίας θα αναρτηθούν από τις περιφέρειες την επόμενη ημέρα, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της καταμέτρησης.

Σε αυτές τις εκλογές επίσης τα μισά από τα πρωτοδικεία της χώρας θα είναι συνδεδεμένα με το κεντρικό σύστημα του υπουργείου Εσωτερικών όσον αφορά τη συγκέντρωση των αποτελεσμάτων.

Πηγή: dikaiologitika
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ