2015-01-21 13:41:16
Φωτογραφία για Αργύρης Αγγέλου για Google: «Από τα πιο χυδαία πράγματα που μου έχουν συμβεί ποτέ»!
Το περασμένο καλοκαίρι ο Αργύρης Αγγέλου είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα στην Google, ζητώντας να αφαιρεθεί η αυτόματη αναγραφή του χαρακτηρισμού "gay" δίπλα από το ονοματεπώνυμό του κάθε φορά που κάποιος χρήστης ψάχνει να τον βρει. Ο ηθοποιός κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και τώρα θα προχωρήσει στν αγωγή.

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο Αργύρης Αγγέλου είπε: «Για μένα το έκανα. Το θεώρησα από τα πιο χυδαία πράγματα που μου έχουν συμβεί ποτέ. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα να ασχοληθεί κάποιος με όποιο προσωπικό κομμάτι της ζωής μου και δεν θα ασχοληθεί και ποτέ γιατί δεν θα δώσω ποτέ δικαίωμα. Επομένως, βάζω ένα όριο. Το να βγαίνει ένα προσωπικό στοιχείο υποθετικό -γιατί κανένας δεν μπορεί να το υπογράψει- μου φαίνεται αδιανόητα χυδαίο και θύμωσα πολύ».

Ο ηθοποιός τόνισε επίσης: «Έχω κάνει παιδικό θέατρο, να χτυπήσει ένα παιδάκι το όνομά σου και η πρώτη πληροφορία που να παίρνει να είναι αυτή. Είναι χυδαίο ένα παιδί να μεγαλώνει με τη νοοτροπία ότι χτυπάς στο ίντερνετ και οτιδήποτε του καρφώσει του καθένα μπορεί να μπαίνει στο όνομα του οποιουδήποτε».

Πηγή: zappit
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ