2015-01-21 23:02:17
Φωτογραφία για Τζιόλης: Καθαρή η μαγνητική, αλλά νιώθει ενοχλήσεις
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία στην περιοχή των... προσαγωγών, των λοξών κοιλιακών, της μέσης και της βουβωνικής χώρας προκειμένου να είναι ενδελεχής έλεγχος του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Το ευχάριστο είναι πως τ’ αποτελέσματα ήταν καθαρά, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Μαγνητική έκανε και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος ετοιμάζεται σταδιακά να ενσωματωθεί ξανά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Παναγιώτης Γλύκος συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Ράζβαν Ρατς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα λόγω της σύσπασης στον τετρακέφαλο κι ο Γιώργος Κατσικάς έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία προκειμένου να ξεκουράσει το πόδι του.

Η αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ λόγω μη διεξαγωγής του αγώνα με τη Νίκη Βόλου έδωσε το δικαίωμα στον Άγγελο Αναστασιάδη να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του σε επί μέρους τομείς. Η σημερινή προπόνηση(21/1) αφιερώθηκε στη βελτίωση της αερόβιας κι αναερόβιας φυσικής κατάστασης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, με υψηλότερη ένταση. Οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν σε σπριντ, άλματα, ταχυδύναμη, εκρηκτικότητα, αντοχή στην ταχυδύναμη μέσα από μια σειρά ασκήσεων που θύμιζαν… στίβο μάχης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ