2015-01-22 01:44:10
Φωτογραφία για ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΤΟ!
Φουλ για την απόκτηση του Λουίς Νέτο κινείται ο Ολυμπιακός!

Όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν παρατάνε την προσπάθεια και κάνουν τα πάντα για να αποσπάσουν το... "οκ" της Ζενίτ και του 27χρονου Πορτογάλου στόπερ!

Ο Ολυμπιακός επιχειρεί να αγοράσει τον παίκτη από τους Ρώσους, κάτι που και οι ίδιοι προτιμούν, όπως έχουμε τονίσει, αλλά καλύπτοντας μεγάλο μέρος από τα 6 εκ. που είχαν δώσει για τη μεταγραφή του.

Η Βερόνα από την πλευρά της, επιδιώκει τον δανεισμό του παίκτη και ο Ολυμπιακός είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τη Ζενίτ και τον ποδοσφαιριστή που αποτελεί τον βασικό στόχο του Περέιρα.

Μπορεί εδώ και ένα 48ώρο στην Ιταλία να... βουίζει ο τόπος πως υπάρχει συμφωνία του ρωσικού συλλόγου και του παίκτη, ώστε να αγωνιστεί ως δανεικός στην Βερόνα έως το τέλος της σεζόν, όπως σας ενημερώσαμε, όμως ο Ολυμπιακός δεν... πτοείται, παραμένει γερά στην διεκδίκηση του Νέτο και παλεύει για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο δανεισμού, αν δεν τα βρουν στην αγορά...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάλεσμα από Χουάνμα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάλεσμα από Χουάνμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ