2015-01-22 11:09:32
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΟΧΗ: Κύκλωμα εξαπάτησης έχει βάλει στο μάτι τα περίπτερα
Κύκλωμα εξαπάτησης έχει βάλει στο μάτι τα περίπτερα της Μαγνησίας ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση - καταγγελία του προέδρου του Συλλόγου Περιπτερούχων Ν. Μαγνησίας κ. Βασίλη Τόπα:

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ... Κυκλοφορεί στο Βόλο κύκλωμα εξαπάτησης, όπου δρουν στο χώρο μικρής λιανικής, συγκεκριμένα περίπτερα, είδη περιπτέρου και μίνι μάρκετ. Ο τρόπος που εξαπατούν είναι ο εξής: Έρχονται στο μαγαζί σου, ξέρουν το όνομά σου, λένε ότι μένουν εδώ, ότι είναι πελάτες, ξέρουν φίλους, πράγματα και καταστάσεις, σε παραμυθιάζουν, συγχρόνως ψωνίζουν κιόλας και αφού καταλάβουν, από το πολύ μπλα - μπλα, αν μασάς ή δεν μασάς, καταλαβαίνεται τί λέω, σου σκάνε το παραμύθι ότι δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητό τους και ότι πρέπει να έρθουν από την αντιπροσωπεία να τους το ξεκλειδώσουν.

Υπόψιν (πάντα έχουν πανάκριβα αυτοκίνητα, όπως JEEP, CHEROCEE, AUDI) και για να το ανοίξουν θέλουν λεφτά και ότι δεν τους φτάνουν για 300 - 400 ευρώ και άμα ανοίξουν το αυτοκίνητο λένε θα στα δώσουν, γιατί έχουμε τα λεφτά μέσα και αφού σε πιάνουν στο φιλότιμο, στα παίρνουν οικοιοθελώς... Λες εσύ, έχουν κάποια λεφτά πάνω τους, έχουν πανάκριβο αυτοκίνητο, ξέρουν αυτούς που ξέρω και εγώ, τους φίλους μου και εκεί την πατάς και τους δίνεις και μην τον είδατε τον Παναή...


Παρέλειψα να πω ότι σου δίνει το νούμερο του κινητού του άνετα, παίρνει το δικό σου, για να σου κάνει αναπάντητη για του λόγου το αληθές, το τελευταίο περιστατικό έγινε σε συνάδελφο χθες στη Νεάπολη, του πήραν με το γάντι 370 ευρώ και άλλοι τρεις συνάδελφοι την πάτησαν, από 300 έως 420 ευρώ και ένα μίνι μάρκετ.

Προσέξτε, μην σταθείτε αφελείς από την καλοσύνη σας και βοηθήσετε και την πατήσετε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ