2015-01-22 20:47:47
Φωτογραφία για «Σφάζονται» στα social media ο «Μπράντον» και η «Μπρέντα» από το «Beverly Hills»
Στην παγκοσμίως επιτυχημένη σειρά Beverly Hills ήταν δυο ευτυχισμένα και αγαπημένα αδέρφια... Στην πραγματικότητα όμως... άλλα ισχύουν για τους δυο ηθοποιούς, οι οποίοι ήταν είδωλα για τους φανς τους την δεκαετία του '90.

Οι δυο ηθοποιοί αντάλλαξαν μηνύματα στα social media και... «βγάλανε μαχαίρια».

Η Shannen Doherty έγραψε στο Facebook «Δεν είναι ότι δεν σέβομαι τον Jason ή ότι τον αμφισβητώ. Απλά έχουμε διαφορετικές αναμνήσεις από το παρελθόν. Ήμασταν 18 χρονών, ποιος δίνει σημασία; Για να αναμασάς πράγματα που έγιναν από τότε που ήμασταν 18 χρονών, φίλε, τότε ποιος είναι κολλημένος στα 90s; Πάντως όχι εγώ!».

Ο Jason Priesley απάντησε: «Σε αγαπώ Shannen. Mόνο αγάπη έχω για σένα στο βιβλίο μου. Πρέπει να το διαβάσεις. Με παρεξήγησες»

Ο ηθοποιός είχε γράψει βιβλίο και είχε αναφερθεί στην συμπρωταγωνίστρια του λέγοντας: « Δεν μπορούσα να πιστέψω στα αφτιά μου όταν άκουσα την Shannen να ουρλιάζει λέγοντας" Στείλατε ένα αμάξι να πάρει και όχι μία λιμουζίνα;". Δεν μπορούσα να καταλάβω αν έκανε πλάκα. Βέβαια αυτό ήταν μόνο η αρχή. Άρχισε να γκρινιάζει για το φαγητό, για τη θερμοκρασία του δωματίου και ό,τιδηποτε άλλο».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ