2015-01-22 20:45:15
Φωτογραφία για ΛΟΤΖΕΣΚΙ : ΘΕΛΟΥΜΕ... ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!
Ο Ματ Λοτζέσκι θυμάται την ήττα στη Βιτόρια στην πρώτη φάση (89-70) και ξέρει πως η Λαμποράλ Κούτσα παρά την απώλεια του Ερτέλ είναι επίκινδυνη.

Ο Λοτζέσκι είναι από τους καλύτερους και πλέον κομβικούς παίκτες του Ολυμπιακού στο Top 16 με τον ίδιο να αισθάνεται πολύ καλά μετά τη θλάση που τον κράτησε εκτός παρκέ για αρκετό καιρό πριν ενάμιση περίπου μήνα.

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο παίκτης των ερυθρόλευκων μίλησε για το ματς με τη Λαμποράλ την οποία ανέλυσε μετά τη φυγή του Τόμας Ερτέλ «Άλλαξε πολύ η οάδα τους. Απόκτησαν τρία νέα γκαρντ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Την τελευταία φορά που παίξαμε μαζί τους χάσαμε με 19 πόντους διαφορά και θέλουμε εκδίκηση. Θα είναι δύσκολο ματς και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι διαφορετική ομάδα χωρίς τον Ερτέλ πάντως, αλλά όχι χειρότερη. Ο Τζέιμς παίζει πολύ καλά και έχει φέρει εκρηκτικότητα και σκορ. Γενικά έχει αλλάξει πολύ το παιχνίδι της».

Για τις πολλές απουσίες του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμών... «Έχουμε μάθει να παίζουμε με τις απουσίες από πέρυσι. Φέτος σε κάθε παιχνίδι παίζουμε με 1-2 παίκτες μείον και όλοι οι υπόλοιποι κάνουν ένα βήμα μπροστά κάθε φορά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς, θέλουμε τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ