2015-01-23 11:06:06
Φωτογραφία για Η προφητεία για τον Αλέξη Τσίπρα πριν από 25 χρόνια που βγήκε αληθινή! [video]
Λίγα 24ωρα απομένουν για την μεγάλη εκλογική μάχη που δείχνει πως θα φέρει στην εξουσία τον χαρισματικό –σύμφωνα με την πορεία του ως τώρα- Αλέξη Τσίπρα αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Και κάποια είχε προβλέψει αυτήν την πορεία και μάλιστα πριν από 25 χρόνια! Ήταν το 1990 που ο Αλέξης Τσίπρας ως πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου του και μέλος της ΚΝΕ εκπροσωπούσε στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους μαθητές έπειτα από παρότρυνση του Γιώργου Καραμέρου! «Τον Αλέξη Τσίπρα τον συνάντησα πρώτη φορά σε μια συνέλευση κατάληψης» είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια στο Βημαgazino ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος και συνέχιζε:

«Υπήρχαν τότε δύο κατηγορίες μαθητών: αυτοί με το μακρύ μαλλί και τα μαντίλια περασμένα στον λαιμό, στην οποία ανήκε ο σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και αυτή των μαθητών που ασχολούνταν με τον αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο και κυρίως μπάσκετ, στην οποία ανήκα εγώ. Οι κινητοποιήσεις μάς έφεραν κοντά.


Θυμάμαι μάλιστα ότι ενώ πολλοί επέμεναν να φεύγουμε από τον χώρο του σχολείου και να συζητάμε σε καφετέριες, πίνοντας φραπέ ή μαυροδάφνη, όπως πρόσταζε η μόδα της εποχής, εγώ και ο Αλέξης τους το αποκλείαμε. Για τις τηλεοπτικές μάλιστα προσκλήσεις είχα προτείνει τον Αλέξη Τσίπρα με την ιστορική φράση Ας πάει αυτός ο βάζελος με το κόκκινο πουλόβερ».

Έτσι βρέθηκε το 1990 στην εκπομπή της ΕΤ1, τότε, «Τετ α τετ με την Αννα» . Η δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα, παρουσιάστρια της εκπομπής θα πει on air: «Αλέξη, σήμερα είσαι 17 χρόνων, αν μου δώσει ο Θεός χρόνια να ζήσω, θα σε έχω και πάλι κάποια στιγμή απέναντί μου. Εγώ θα είμαι μια απλή δημοσιογράφος και εσύ αρχηγός κόμματος». Προφητική η Άννα Παναγιωταρέα!
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ