2015-01-23 13:43:14
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ... «ΚΟΥΦΑΝΕΙ» ΚΟΣΜΟ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ!
Η Μονακό στην αρχή της χρονιάς έμοιαζε... χαμένη υπόθεση, όμως με τη δουλειά του Ζαρντίμ είναι "μέσα" και στις 4 διοργανώσεις.

Η ομάδα του πριγκιπάτου λοιπόν ξεκίνησε τη σεζόν απογοητευτικά. Με δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές και με μία μόνο νίκη έπειτα από πέντε αγωνιστικές.

Ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και την απόδοση της ομάδας να βελτιώνονται Οκτώβρη και Νοέμβρη.

Τα αποτελέσματά της όμως τον Δεκέμβρη και τον Ιανουάριο είναι εντυπωσιακά, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Πιο συγκερκιμένα Η Μονακό εξακολουθεί να βρίσκεται "μέσα" και στις 4 διοργανώσεις, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το εντυπωσιακό σερί της, το οποίο έχει ως εξής: Στα τελευταία 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (4 διαφορετικές) είναι αήττητη. Έχει 10 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ!

Τα 11 ματς

Ligue 1: Μονακό - Λανς 2-0 (64' πέν. Μπερμπατοφ, 93' Φερεϊρά Καρασκό)

Ligue 1: Τουλούζ - Μονακό 0-2 (45' και 77' πέν. Μπερμπάτοφ)

Champions League: Μονακό - Ζενίτ 2-0 (63' Αμπντενούρ, 89' Φαμπίνιο)

Ligue 1: Μονακό - Μαρσέιγ 1-0 (67' Μπερνάρντο Σίλβα)

Coupe de la Ligue: Λιόν - Μονακό 1-1 [4-5 πέν.] (105' Λακαζέτ / 97' Φερεϊρά Καρασκό)

Ligue 1: Μετς - Μονακό 0-1 (79' Φερεϊρά Καρασκό)

Coupe de France: Νιμς - Μονακό 0-2 (33' Μπερνάρντο Σίλβα, 95' Ζερμέν)

Ligue 1: Μονακό - Μπορντό 0-0

Coupe de la Ligue: Μονακό - Γκινγκάμπ 2-0 (8' Μπερμπάτοφ, 94' Μαρσιάλ)

Ligue 1: Μονακό - Ναντ 1-0 (73' Μπερνάρντο Σίλβα)

Coupe de France: Μονακό - Εβιάν 2-0 (63' Οκάμπος, 88' Μαρσιάλ)

Κορυφή του ομίλου στο Champions League

Η Μονακό στην κλήρωση των "16" του Champions League ήταν στους ισχυρούς, καθώς τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, πάνω από Λεβερκούζεν, Ζενίτ και Μπενφίκα.

Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα είχε στον όμιλο. Πέτυχε μόνο 4 γκολ, όλα στις τρεις νίκες της, αλλά δέχτηκε μόνο ένα γκολ, αυτό από την Μπενφίκα στην ήττα της στην Λισαβόνα.

Οι τρεις εγχώριες διοργανώσεις

Στο γαλλικό λιγκ καπ (Coupe de la Ligue) έχει φτάσει στα ημιτελικά, όπου θα υποδεχτεί την Μπαστιά και αν φτάσει τελικό θα παίξει με Λιλ ή Παρί Σεν-Ζερμέν.

Στο γαλλικό κύπελλο (Coupe de France) πέρασε στους "16", με τις δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, Λιόν και Μαρσέιγ, να έχουν αποκλειστεί.

Στο πρωτάθλημα έχει κάνει εντυπωσιακή αναρρίχηση, βρίσκεται στην 5η θέση και 9 βαθμοί που είναι η απόσταση από την κορυφή δεν της απαγορεύουν να κάνει όνειρα ακόμη και για τίτλο.

Η ομάδα έχει πλέον τη σφραγίδα του Πορτογάλου τεχνικού.

Η Μονακό έχει βέβαια κάποιους έμπειρους παίκτες, αλλά όλοι οι άλλοι είναι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ο Ζαρντίμ ξέρει να παίρνει... κάτι παραπάνω από το 100%.

Πάντα με πολλά προβλήματα τραυματισμών φέτος, αλλά πάντα με... αλχημείες του Ζαρντίμ που φέρνουν αποτέλεσμα.

Πέρσι στην Σπόρτινγκ και φέτος στην Μονακό ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού παραδίδει... μαθήματα προπονητικής, φτιάχνοντας σπουδαίες ομάδες και αναδεικνύοντας ταλέντα.

Αυτό που παρέλαβε στην Σπόρτινγκ και αυτό που άφησε έναν χρόνο μετά δεν είχαν καμία σχέση. Και στην Μονακό παρέλαβε μία ομάδα με τους οπαδούς να δίνουν πίσω τα διαρκείας μετά την παραχώρηση των Χάμες και Φαλκάο, μια ομάδα που έμοιαζε χαμένη από χέρι, χωρίς καμία μεταγραφή το καλοκαίρι, όμως είναι στους "16" του Champions League και τακτικά είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ